A bolyhos pólót, pulóvert vagy kabátot is lehet szinte újjá varázsolja a Xiaomi textilborotva. Először nem hittem benne, de végül eléggé meggyőzött az, amit láttam.

Egy relatív olcsó termék esetében nem kapunk a szívünkhöz, ha nem kristállyal kirakott dobozt kapunk. Ennek megfelelően a Xiaomi Lint Remover egy egyszerű papírdobozban érkezik. Kiegészítőként egy microUSB kábellel és egy apró kefével, amivel a pengék közül seperhetjük ki a felgyülemlett szöszöket.

Az itthon kapható kategória társaihoz képest, igaz drágább a Xiaomi megoldása. Azonban a hazai piacon fellelhető modellek szinte mindegyikét AA vagy AAA méretű elemekkel kell használnuk. Ezzel szemben a Xiaomi egy 1300mAh kapacitással látta el a textilborotváját, amit 90 perc alatt tölthetünk fel és a gyártói adatok szerint 2 órán át keresztül használhatjuk. Ennyi idő alatt egy egész focicsapat mezeinek és összes ruhadarabjának a szösztelenítésével is végezhetünk, kétszer is.

A felső részen találjuk az acélborítású fejet, amit lecsavarva az 5 pengéből álló forgó tárcsát láthatjuk. Sok textilborotvában „csak” 3 penge található, így a Xiaomi ebben is kicsit többet ad. A pengék mögötti lapátoknak köszönhetően ki is fújja magából a markolatban található tartóba a levágott textildarabokat. Nem hiába drágább a Xiaomi terméke, mint más hasonló eszköz, hiszen itt a biztonságra is odafigyeltek. A Xiaomi ezt mindig is jól csinálta, hogy olyan egyszerű dolgokkal egészíti ki a termékeit, amit mások sokszor nem lépnek meg. Két apró automata kapcsoló is helyet kapott benne, így ha működés közben eltávolítanánk a tartályát, az eszköz lekapcsol. Ez történik akkor is, ha a pengevédő fejet távolítanánk el használat közben, ugyanis mielőtt letekernénk a fedelet, a pengék forgását már meg is állítja.

A szösztartály egy kis átlátszó ablakot is kapott, hogy lássuk mikor esedékes kiönteni a benne található textil darabokat. A hátoldalon a Mijia logót, felül pedig a töltés és használat közben fehér színben világító be és kikapcsoló gombot találjuk

 

A működése pofonegyszerű, csak be kell kapcsoljuk és a kívánt, bolyhokkal teli ruhadarabunkon kell végighúznunk az apró furatokkal ellátott azélfejet és máris „leborotválja” a kilógó textil foszlányokat. Sokáig ódzkodtam tőle, hogy beszerezzek-e egy ilyen terméket, de a pólóim bolyhosodását látva megtörtem és berendeltem a Xiaomi textilborotvát.

Meg kell, hogy mondjam egyáltalán nem bántam meg, hiszen tényleg olyan lesz tőle a kibolyhosodott ruhadarabunk, legyen az nadrág, kabát, póló, kesztyű vagy sapka, mint újkorában. A kedvezmény kóddal elérhető 18$-os (~5300 forintos) ára magasabb, mint az itthon kapható hasonló termékek többsége, de ezt akkumulátorral szerelték, így nem kell benne elemeket cserélgetnünk. A kettős védelem pedig nagyon jó szolgálatot tesz, ami az ujjunk biztonsága érdekében nem egy elhanyagolható szempont. így nekem nagyon tetszett a Xiaomi elektromos textilborotvája.

A Xiaomi Mijia Lint Remover textilborotvát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGXIAOMI811

 

Itt akár már 10$-ért is találhatsz textilborovát

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás