Az olcsó távirányítós autóiról és hajóiról ismert WLtoys terméke ismét európai raktárból vásárolható meg. Így nem csak olcsóbban, de plusz költségek nélkül juthatunk hozzá. A WLtoys lengéscsillapítókkal szerelt autója 70km/h tempóra képes.

wltoys_a959-b_3.JPG

1:18 méretarányú, pontos mérete 24 x 18 x 822 centiméter. Az elektromos távirányítós autó 2.4GHz-es frekvencián keresztül kapja a jeleket a távirányítótól.

wltoys_a959-b.JPG

Lengéscsillapítóval is ellátták, a kisautó 70km/h végsebességre képes, a maximális távolság a vezérlő és az autó között 100 méter lehet. Az autóban 7.4V 1500mAh Li-ion akkumulátor található, mint általában a legtöbb WLtoys autóban, ami 2 óra alatt 100%-ra tölthető fel és ezzel 8-15 percnyi használatot tesz lehetővé sebességtől függően.

wltoys_a959-b_2.JPG

A távirányító négy darab AA méretű ceruzaelemmel működik, de ez nem része a csomagnak. A csomagban kiegészítőként kapunk egy távirányítót, leírást és egy töltőt is. A WLtoys A959-B 59.99$-ba, azaz körülbelül 18.000 forintba kerül, amit áfa és vámmentesen rendelhetünk meg a TomTop európai (Germany) raktárából.

A WLtoys A959-B távirányítós autót itt találod

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás