4GB memória, 64GB tárhely, friss Android rendszer, 10.1 colos kijelző és GPS. Ezt tudja a Teclast P20HD. Mi kell még?

A 10.1 colos IPS kijelzővel ellátott táblagépet akár még navigációra is használhatjuk. A Teclast P20HD kijelzője FullHD, azaz 1920 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik. Memóriából 4GB-ot kapunk, a belső tárhelyének mérete 64GB, amit memóriakártyával bővíthetünk, hogy azon tárolhassuk a zenéinket, videóinkat. Processzorból a Spreadtrum SC9863A 1.6GHz-en üzemelő modelljét kapta meg, ami nem egy csúcs lapka, de a termék árát nézve érthető ez a CPU választás.

Az autóban egy méretes navigációs rendszerként is használhatjuk, hiszen GPS-szel is ellátták a  Teclast P20HD táblagépet, ami SIM kártyát is fogad és támogatja a B20-at is, tehát a hazai 4G hálózattal is kompatibilis. Egy 6000mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel, de meghagyták a 3.5 milliméteres jack csatlakozót. Bluetooth 4.0 és 2.4/5GHz-es WiFi támogatást is kapunk. Ha videóhívásra is használnánk, jól fog jönni az előlapi 2 megapixeles kamera, hátul pedig egy 5 megapixeles optikát találunk.

A Teclast P20HD táblagép a 119$-os árával remek vétel, hiszen egy belépőszintű mobiltelefon áráért egy 10.1 colos, Android 10 rendszert futtató táblagépet kapunk, mindössze 35.000 forintért. Az EU Priority Line szállítást választva pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a Banggood webáruházból.

A Teclast P20HD táblagépet itt találod meg

 

Az Alldocube iPlay 20 táblagép is hasonlóan jó áron kapható

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás