Az olcsó, 4GB memóriával szerelt Android 10-es eszközök piacára hozott el egy új tagot a gyártó az Ulefone Note 9P személyében.

Árát tekintve a belépőszintet képviseli, ám annál egy kicsit többet ad a már említett 4GB/64GB-os tárhely párossal és a hátlapi 16 megpixeles kamerára sem lehet panaszunk. Az európai piacra szánt mobiltelefonon természetesen választható a magyar nyelvű menü is és B20-as 4G LTE támogatással is rendelkezik. A már említett 4GB memória és 64GB tárhely egy jó darabig biztosan elegendő lesz, ha pedig szükség lenne rá, microSD memóriakártyát 256GB-os méretig használhatunk.

A 6.52 colos kijelzője 1600 x 720 pixeles felbontással rendelkezik, amely felül egy notch szigetet kapott, itt találjuk meg a 8 megapixeles előlapi kamerát. A hátlapra három kamera került, amelyek 16, 5 és 2 megapixel felbontással rendelkeznek. Az Ulefone Note 9P MediaTek processzort kapott, mégpedig a MediaTek MT6762V modellt, ami nyolc maggal rendelkezik és maximális órajele 1.8GHz.

Kezeli a GPS, Glonass, Beidou és Galileo műholdakat, Bluetooth 5.0 támogatást kapott, a WiFi pedig támogatja a 2.4 és 5GHz-et is. AW8736 audio chipet kapott és ellátták 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozóval is. Az akkumulátora 4000mAh kapacitású, amit a mellékelt EU szabványú 5V/2A teljesítményű adapterrel tölthetünk fel.

Az Ulefone Note 9P az előrendelői akcióban az első 200 vásárló 109$-ért, azaz 33.500 forintért vásárolhatja meg. Ez egyáltalán nem mondható soknak egy 4GB memóriával ellátott, Android 10-es mobiltelefonért.

Az Ulefone Note 9P mobiltelefont itt találod meg

Az Android 10 Go rendszert futtató Ulefone Note 8P még mindig csak 18.000 forintba kerül

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás