Míg a Roborock S5 Max robotporszívó a Roborock S50-hez képest fejlettebb vezérlést, alkalmazásból állítható felmosási stílusokat kapott, addig a Viomi V2 Pro a Roborock S50-nél olcsóbban állít konkurenciát, ami porszívóz felmos és mindezt akár egyszerre teszi.

 

Roborock S5 Max robotporszívó

 

Nem csak a belsőt, hanem a külsőt is érintették a változások az S50 modellhez képest. A Roborock S5 Max az európa raktárból (Poland) jelenleg fehér színben vásárolható meg. A Roborock S50-hez képest kissé átdolgozták a fizikai gombokat és ami merőben új, lecserélték a sörtékkel ellátott oldal kefét és helyette szilikon lapátokkal teli modellre váltották azt. Szerencsére egyszerre porszívózhatunk és moshatunk fel az S5 Max-szal. Megnövelték a víztartály kapacitását, ami így több, mint a kétszeresére nőtt. 140-ről 290 milliliter lett a felhasználható folyadékmennyiség. Szintén a felmosást érintette a telefonos alkalmazásból vezérelhető vízadagolás beállítás, amit most már három előre beállított értékből választhatunk ki.

Megmaradt az 5.200mAh kapacitású akkumulátor és a 2.000Pa szívóerő is. A szoftverét ellátták szoba felismerő funkcióval is, ami azért fontos, mert már külön a szobákra is beállíthatunk egyéni takarítási tervet. Teljesen feltöltött állapotban 120 perc működésre, illetve 200 négyzetméternyi terület kitakarítására alkalmas a Roborock S5 Max. A dolga végeztével vagy ha takarítás közben lemerülne, automatikusan rááll a dokkolójára és feltölti az akkumulátorát. Később onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

 

A telefonos alkalmazásnak köszönhetően természetesen Android és iOS eszközökkel is használhatjuk. Így lehetőség nyílik a porszívó LDS, lézeres szenzora által látott képet ellenőriznünk a telefonon vagy kiadni neki a takarítási utasításokat. Beállíthatunk időzítőt is, hogy  például reggel 8 órakor induljon el takarítani, amikor már mindenki elment dolgozni. De mivel WiFi-n keresztül az otthoni hálózatunkhoz kapcsolódik, ezért a telefonos alkalmazással akár a munkahelyünkről is elindíthatjuk, hogy a porszívó takarítson ki és mosson fel, mire hazaérünk a vendégekkel. A Roborock S5 Max robotporszívó a Gearbest webáruház európai (Lengyel) raktárából áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami a kedvezmény kóddal 438$-ba (130.000 forintba) kerül.

A Roborock S5 Max robotporszívót itt találod meg

Kedvezmény kód: O508B7FABF627001

 

_________________________________________________________

 

Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

A lézeres szenzorával könnyen navigál, a telefonos alkalmazással pedig egyszerűen vezérelhető. Most pedig gyorsan meg is érkezik, ha megrendeljük a takarító robotot, hiszen európai raktárból küldik, áfa és vámmentesen.

Porszívózás közben akár a padlót is feltörli, ebben segíti a 2.1Kpa szívóereje és 550ml kapacitású tartálya, amit porszívózáshoz vagy felmosáshoz vagy akár a kettőt kombinálva (300+200 milliliteres por és víztartály kapacitással) mindkettőhöz használhatjuk.

Ugyancsak LDS szenzorral látták el, tehát 360 fokban képes letapogatni a helyiséget, hogy könnyebben felismerje az akadályokat és kikerülje azokat. Az okos funkcióinak köszönhetően a mobiltelefonunk kijelzőjére kirajzolja a helyiséget és megmutatja épp merre tart a takarítással. Az alkalmazás használatával beállíthatjuk, hogy mikor induljon el az útjára. Az app segítségével akár virtuális falat is húzhatunk, ha azt szeretnénk, hogy kikerülje a szoba valamelyik részét.

A Xiaomi Viomi V2 Pro olcsóbb, mint a Roborock S50 és tudását tekintve egy szinten vannak. 354$-os áron rendelhetjük meg, méghozzá európai raktárból, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen kapjuk kézhez a terméket.

A Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívót itt találod meg az áfa és vámmentes európai raktárban

Ha kevesebb tudással is beéred és fontos az alacsony ár, itt van a Xiaomi Mijia Robot Vacuum G1 robotporszívó

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás