Valószínűleg sokan ismerik a Microsoft Surface nevet. A VOYO VBook i7 Plus egy olcsóbb alternatíva, amely Surface laptop teljesítményt kínál Surface Pro 4 méreteben.

A táblagép 12.6 colos kijelző mérettel rendelkezik. Nem spóroltak a pixeleken, így 2880 x 1920-as felbontást kapott. Természetesen választhatunk hozzá stylus-t is, ami 2048 nyomáspontra képes, ám ez sajnos külön vásárolható meg.

 

A gép lelkét egy 7. generációs Intel Core i7-7500U adja, ami alap órajelen 2.7GHz-en jár, de maximálisan 3.5GHz-re képes, így a teljesítményre egyáltalán nem lehet panaszunk. Egy laptop sebességével rendelkezik a táblagép a 8GB memória és 256GB méretű SSD meghajtó társaságában, de választható 16GB memória és 512GB SSD párossal is.

Az alumínium házon természetesen találunk microSD kártyanyílást is, így még memóriakártyát is használhatunk, ha keveselnénk a belső tárhely méretét. Ezen kívül kapunk két USB3.0 portot, egy USB Type-C csatlakozót, miniHDMI és fülhallgató csatlakozót is. A vezeték nélküli kapcsolatok közül Bluetooth 4.0 és 2.4/5GHz-et támogató WiFi-t kapunk. A 30.5 x 21.7 x 0.9 centiméteres mérethez 900 grammos súly társul. Ahogyan a Surface táblagépeknél megszokhattuk, itt is kapunk a táblagépből elővarázsolható támasztékot, amivel akár 178 fokos szögig is kinyitható.

A VOYO VBook i7 Plus a felbontásának és teljesítményének köszönhetően kiválóan alkalmas képek szerkesztésére és akár még videókat is vághatunk vele útközben. A külső tárolók csatlakoztatása pedig pofon egyszerű az USB portoknak köszönhetően. A táblagép természetesen kamerát is kapott, így akár Skype hívásokat is lebonyolíthatunk vele. Az előlapra egy 2 megapixeles, a hátlapra pedig egy 5 megapixeles szenzor került. A csomagban sajnos nem kapunk stylus-t és billentyűzetet, ezt nekünk kell majd beszerezni hozzá. Szerencsére a VOYO kiadott egy olcsóbb modellt is a táblagépből, ami 8GB memóriával, 256GB SSD meghajtóval rendelkezik, a processzora pedig egy Intel Celeron 3865U CPU. Természetesen Windows 10 licenc is jár a táblagéphez, ezáltal pedig már előre feltelepítve megkapjuk az ablakos operációs rendszert.

A VOYO VBook i7 Plus táblagépet itt találod meg

A VOYO VBook i7 táblagépet itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás