64 megapixeles kamerájával 8K videófelvételre is képes. Az akkumulátorát 30W teljesítménnyel tölthetjük fel, memóriából 6GB-ot, belső tárhelyből 128GB-ot kapunk, a processzora pedig a már említett legerősebb Qualcomm chip, a Snapdragon 865.

 

A jelenleg kapható legerősebb Qualcomm Snapdragon 865 processzort tudhatja magáénak a Xiaomi Poco F2 Pro. A 8 magos CPU 1×2.84GHz + 3×2.42GHz + 4×1.80GHz magokkal van szerelve és az előzetes adatok alapján az ismert AnTuTu benchmark alkalmazásban 539.00 körüli pontszámra képes az új csúcsragadozó. A jelenleg 469$-os áron kapható modell 6GB memória/128GB tárhely párossal érkezik. Természetesen itt is maximumon van a sebesség, így UFS3.1 chipeket kapunk, a memória pedig már LPDDR5.1 fajta. A telefon hűtéséért a LiquidCool Technology 2.0 rendszer felel.

A hátlapon a fő kamera már 64 megapixeles felbontással rendelkezik, amivel már a 8K videofelvétel is elérhető, ami mellé egy 13 megapixeles nagylátószögű kamerát, egy makro és egy mélységélességgel ellátott fotók készítésére alkalmas optikát is kapunk. A telefon már ismeri a legújabb WiFi 6 technológiát is. A hátlap alatt egy 4700mAh kapacitással rendelkező akkumulátor bújik meg, ami már a QC4.0 töltést is támogatja.

A legújabb Androidos csúcsmobil természetesen B20 támogatással és magyar nyelvű menüvel érkezik. A legolcsóbb zászlóshajó a legolcsóbb most a csúcstelefonok között, amiért 469$-t, azaz 147.000 forintot kérnek. A Banggood webáruháztól az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Xiaomi Poco F2 Pro-t itt találod meg

Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás