Az AIRAUX a BlitzWolf egy almárkája. Nem csak vezetékes, hanem vezeték nélküli példányokkal is jelen vannak fülhallgató fronton. Egyedi ismertetőjelük az olcsóság!

BlitzWolf AIRAUX AA-HE2

Vezetékes fronton újít a BlitzWolf AIRAUX AA-HE2, amely nem Bluetooth kapcsolatot, hanem 3.5 milliméteres jack csatlakozót kapott. A 14.3 gramm tömegű AA-HE2 1.2 méter hosszú vezetéket kapott és IPX5 védettséggel rendelkezik, így még akkor sem esik baja, ha elkapna minket egy nyári zápor.

A Dual Dynamic Driver fülhallgatóban nem csak két dinamikus meghajtó kapott helyet, hanem frekvenciaosztásos technológiát is használ. Ezáltal nagyobb hangrészletesség jellemzi az ilyen felépítésű fülhallgatókat. Jobban megjelenhetnek a magas és mély hangok. A fülhallgató kábelén mikrofont és zenevezérlő gombokat is kapunk, így szabályozható a hangerő és válthatunk a zeneszámok között is. Ez a modell a legolcsóbb az újdonságok közül, hiszen 11.99$-ba, azaz 3750 forintba kerül.

A BlitzWolf AIRAUX AA-HE2 fülhallgatót itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

BlitzWolf AIRAUX AA-NH2 Bluetooth fülhallgató

Az olcsó AA-HE2 után itt van a tesó, ami árban nem sokkal magasabb, de már vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a mobiltelefonunkkal. A nyakpántos füles leginkább a sportolni vágyóknak lehet ideális választás, így biztonságban tudhatják a fülhallgatójukat, ami még ha ki is esne a fülből, a nyakpántos kivitelnek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy földet érne.

Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. A73mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően 5-7 órán keresztül használhatjuk hangerőtől függően. A nyakpánttól a fülhallgatókig tartó vezetékén megtaláljuk a hangerő és zenevezérlő gombokat, a beépített mikrofonnal egyetemben, egy microUSB port és egy visszajelző LED társaságában.

A BlitzWolf AIRAUX AA-NH2 Bluetooth fülhallgató 17.99$-ba (5600 forintba) kerül, amit itt találsz meg

 

__________________________________________________________

 

BlitzWolf AIRAUX AA-UM5 Bluetooth fülhallgató

Dupla dinamikus driverrel rendelkezik a BlitzWolf almárkájának új tagja, ami már a TWS fülesek sorát gazdagítja. Az AA-UM5 már egy tároló/töltő tokkal rendelkezik, amibe behelyezve a fülhallgató párost, feltölthetjük azok akkumulátorát.

Két dinamikus, 6mm-es driver helyezkedik el az érintésérzékeny fülhallgatókban. Itt is Bluetooth 5.0 kapcsolatot kapunk, aminek a maximális hatótávolsága 10 méter lehet. A fülhallgató 50mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely a gyártó adatok szerint 4.5 óra zenelejátszási időre elegendő. A töltőbölcső 500mAh kapacitású akkumulátort kapott, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. Az AA-UM5 Bluetooth fülhallgató egy olcsó darabja a BlitzWolf szériának, hiszen az előrendelői akcióban csak 23.99$-ba (7500 forintba) kerül.

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM5 Bluetooth fülhallgatót itt találod

 

_______________________________________________________

 

BlitzWolf AIRAUX AA-UM4

A hosszított szárú AA-UM5-tel szemben ez a modell sokkal kisebb méretet kapott, de itt is megmaradtak az érintésérzékeny vezérlésnél. Ez a példány már nem dual dynamic driveres megoldással rendelkezik.

A fülhallgatókat természetesen itt is a tokba téve tölthetjük, ami 300mAh kapacitással rendelkezik. IPX5 védelmet kapunk, a kapcsolatért a Bluetooth 5.0 felel. Ez az egyik legkönnyebb fülgallható szett a BlitzWolf-tól, hiszen tokkal együtt is csak 33.6 grammot nyom a mérlegen. A Bluetooth hatótáv természetesen itt is maximálisan 10 méter. A BlitzWolf AIRAUX AA-UM4 egész olcsó lett, hiszen az előrendelői akcióban az első 300 vásárlónak 17.99$-ba (5600 forintba) kerül.

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM4 fülhallgatót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Megosztás

Hozzászólás