Az Elephone PX Pro egy 6.53 colos kijelzővel rendelkezik, amely IPS technológiát használ. A megjelenítő felbontása 1080 x 2340 pixel, ami a gyártói adatok szerint az előlap 93.1%-át foglalja el. A motorikusan mozgatható kamerának köszönhetően nincs noccs sziget. A telefon felső részéből előbújó képkészítő 16 megapixeles felbontással rendelkezik.

 

A lekerekített oldalakkal ellátott telefon hátlapján egy 48 megapixeles fő kamera található, ami kapott egy LED villanót és egy másodlagos kamerát a mélységélességgel ellátott fotók készítéséhez.

A motorháztető alatt a MediaTek középkategóriás, Helio P70 processzora dolgozik. A 8 maggal rendelkező CPU maximálisan 2.1GHz-es tempóra képes, így az ismertet AnTuTu 8 benchmarkban 180.000 körüli pontszámra képes. A memória mérete 4GB, a belső tárhely pedig 128GB kapacitással rendelkezik. Lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, egészen 256GB-os méretig.

Az Elephone PX Pro két SIM kártyát képes kezelni, és támogatja az idehaza is használt B20-as LTE sávot is. Felvértezték NFC-vel, természetesen van helymeghatározás, WIFI, Bluetooth 4.2 is. Az akkumulátora 3300mAh kapacitású, amit az USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel, de támogatja a vezeték nélküli töltést is. Az Android 10 rendszer pedig magyar nyelvű felülettel érkezik, így minden adott hozzá, hogy idehaza is használjuk az új kedvencünket. Az új Elephone PX Pro tudásához képest alacsony árral indít, 149$-ba (~47.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az Elephone PX Pro mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás