A Blitzwolf BW-VP5 projektorral akár 120 colos átmérőjű, azaz közel 305 centiméter átmérőjű képet is kivetíthetünk a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz.

A projektor a 21 x 20 x 20 centiméteres, kis méretének köszönhetően szinte bárhol használható. Otthon, munkában vagy akár a kertben is. Úgy tervezték, hogy bárhová magunkkal vihessük, így a könnyebb hordozhatóság érdekében még egy kis füllel is ellátták.

A gyártó leírása szerint 3800 Lumen fényerősségre képes LCD technológiát használ. Támogatja a 4:3 és 16:9 képarányt is, kontrasztaránya 1000:1.

Az 1.75 kilogramm tömegű projektort ellátták AV bemenettel, ami mellett találunk egy 3.5mm-es audio kimenetet, erre ráköthetjük az erősítőnket is, de beépített hangszóróval is ellátták, amely 2x3W teljesítménnyel rendelkezik. Kapunk még egy USB portot, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az H.264, H.265, mpeg, HEVC videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

A HDMI bemenete 1080p felbontású videó jelet képes fogadni. Ezáltal akár egy külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. A projektor maximális fogyasztása 110W, izzójának élettartama 50.000 óra. A csomagban kapunk egy távirányítót is a könnyebb használat érdekében. Természetesen EU csatlakozóval érkezik a termék, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

A BlitzWolf BW-VP5 HD projektor az első 200 vásárló 74.99$-ért (23.500 forintért) szerezheti be, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

3 hozzászólás

  1. Szia!
    Érdeklődöm, hogy jól látom valóban nincs vetítési szög (keystone) állítására lehetőség?
    Előre is köszönöm válaszod!

Hozzászólás