Újra eltelt egy hét ls itt van az új heti szemezgető! Megint sok újdonsággal készültünk, hiszen itt van a Xiaomi frissített hőmérséklet és páratartalom mérős szenzora, de a gyártó kidobott egy méretes power bankot is. Van itt gamer szék és projektor is, minden amire csak szükségünk lehet.

Xiaomi Power Bank 3 30.000mAh kapacitással

A legújabb Xiaomi Power Bank 3 már 18W kimeneti teljesítményre képes, kapacitása pedig 30000mAh. A külső akkumulátort ellátták két szabványos USB porttal és egy kombinált USB Type-C és egy microUSB porttal is. Az intelligens töltésvezérlésnek köszönhetően olyan alacsony energiafelvételű eszközöket is tölthetünk róla, mint a Xiaomi Mi Band 4 vagy a Xiaomi Bluetooth headsete.

A 30000mAh kapacitású külső akkumulátort akár 5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A leadásra képes. Természetesen ellátták túltöltés, túláram, rövidzárlat és hőmérséklet elleni védelemmel is.

A Xiaomi Power Bank 3 45.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

__________________________________________________

 

Xiaomi MMC E-Ink kijelzős hőmérséklet és páratartalom mérő Bluetooth kapcsolattal

Megjelent a frissített kiadás az apró hőmérőből, amely ugyancsak 6,45 x 6,45 x 0,97 centiméteres méretekkel rendelkezik, mint az elődje, de sokkal okosabb lett.Működéséhez csupán egyetlen darab CR2032-es elem szükséges a működéséhez, amivel akár egy évig is képes üzemelni az energiatakarékos E-ink kijelzőnek hála. Kifejezetten beltéri használatra lett tervezve, így 0 és 60 fok között képes mérni a hőmérsékletet. Mi is kipróbáltuk a terméket, a cikkünket itt olvashatod.

Nem csak a lakás hőmérsékletét, de még a páratartalmát is meg tudjuk vele, és egy kis jópofa mosolygós vagy épp szomorú fejecske mutatja, mikor megfelelő a lakásunk páratartalma. Tizedes pontossággal képes megállapítani az értéket, melyet tetszés szerint Celsius és Fahrenheit mértékegységekben jelenít meg. A hőmérőt akár az asztalra, éjjeliszekrényre is felállíthatjuk, de akár a falra is felragaszthatjuk a mellékelt kiegészítőknek hála. A frissített verzió Bluetooth modult is kapott, így a Xiaomi telefonos alkalmazásával a mobiltelefonunkról is elérhetjük a mért értékeket. Az új pára és hőmérséklet mérő nem is kerül sokba, hiszen csak 11.99$-ba (3700 forintba) kerül.

A Xiaomi MMC E-Ink kijelzős hőmérséklet és páratartalom mérőjét itt találod meg

 

_______________________________________________________

 

BlitzWolf BW-VP5 hordozható projektor

A BlitzWolf megint újított és egy hordozható projektort dobott a piacra. Az első 200 vásárló 75$-ért, azaz 23.500 forintért szerezheti be az újdonságot.

A projektor EU szabványú csatlakozóval érkezik, a gyártói adatok szerint 3800 Lumen fényerősségre képes. Mérete 21 x 20 x 20 centiméter, tehát valóban nem nevezhető nagynak. 720p felbontással rendelkezik, amellyel 1-8 méter távolságból 50-300 colos képet vetíthetünk a falra. Autofókuszt nem kapott, de van benne zoom funkció. 2x3W teljesítményű sztereó hangszórókkal látták el, csatlakozók közül HDMI, USB, AV, audio kimenet és microSD kártyafoglalatot is kapunk. A kis projektor igen jó árban van az első vásárlóknak, hiszen 23.500 forintért hozzájuthatunk, az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes.

A BlitzWolf BW-VP5 hordozható projektort itt találod meg

 

______________________________________________________

 

Alldocube iPlay 20 Androidos táblagép

Egy igazán olcsó, 10.1 colos táblagéppel újított a gyártó. A 4GB memóriával szerelt tablet PC egy négy magos UNISOC SC9863A processzort kapott. A belső tárhely mérete 64GB és szerencsére lehetőség van microSD kártya használatára is.

Az IPS kijelzője 10.1 colos, felbontása 1900 x 1200 pixel. Kapunk Bluetooth 5.0, 2.4/5GHz WiFi kapcsolatot, a helymeghatározáshoz pedig GPS+Beidou műholdakat használ. SIM kártyát is tehetünk bele és támogatja a hazai B20-as 4G hálózatot is. Az előlapi kamera 2, míg a hátlapi 3 megapixeles felbontású. Az akkumulátora 6000mAh kapacitással rendelkezik, a fedélzetén pedig már a friss Android 10 rendszer fut. Az Alldocube iPlay 20 Androidos táblagép nagyon olcsó lett, hiszen az előrendelői akcióban 116.99$-ba, azaz 36.500 forintba kerül.

Az Alldocube iPlay 20 Androidos táblagépet itt találod meg

 

_______________________________________________________

 

BlitzWolf BW-GC2 gamer szék

A BlitzWolf nem egy új műszaki termékkel, hanem egy gamer székkel újított. Nem ez az első darab, hiszen már irodai széket is láthattunk a gyártótól. A 150 kilogrammos teherbírással rendelkező darab magassága állítható.

Levehető tarkó és derékpárnával rendelkezik a jobb tartás érdekében pedig az oldalsó részek sportos, kagylóülésre emlékeztetnek. A háttámla 180 fokban dönthető, így akár fekhetünk is benne, sőt ennek könnyítése érdekében még lábtámaszt is kapott. Funkcióihoz képest nem túl drága a kategórián belül, hiszen amíg él a kedvezmény kód, addig 105$-ért, azaz 33.000 forintért vásárolható meg. Európai raktárból küldik, ingyenes szállítással áfa és vámmentesen érkezik meg.

A BlitzWolf BW-GC2 gamer széket itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCZGC2

 

________________________________________________________

 

A 20.000 forintos Ulefone Note 8P mobiltelefon

Pár hete mutattuk be a Doogee X95 hasonlóan olcsó mobilját, ami hasonló specifikációkkal rendelkezik, mint az Ulefone Note 8P. 20 ezer forintént valószínűleg nem azok fogják ezeket a készülékeket választani, akik a legerősebb hardverigényű mobilos játékokkal szeretnének játszani. De olcsóságuk miatt, még ha kevés kompromisszummal is, de számos felhasználónak elegendőek lehet ezeknek a modellek. A nagy kijelzőjük miatt jó lehet a nagyszülőknek, olcsósága miatt akár első mobiltelefonnak, de munkában egy másodlagos készüléknek sem rossz választás. Inkább egy ilyen összegű készülék essen bele a malteros vödörbe, mint a legújabb Samsung modell.

Az Ulefone Note 8P természetesen támogatja a hazai 4G hálózatot és mi sem természetesebb, hogy az Android 10 rendszert futtató modell magyar nyelvű menüvel is rendelkezik. A fedélzetén 2GB memória található, ami elegendő a mindennapokban, akik telefonálásra, tartalomfogyasztásra és csevegésre használják a telefonjukat. Processzora a MediaTek MT6737VW, ami nem a csúcskategóriát képviseli, a négy magos CPU maximálisan 1.3GHz-re képes. Jó hír, hogy az Android 10 Go rendszer, az Android OS-nek az az átdolgozott kiadása, amit kis teljesítményű hardverrel szerelt eszközökre fejlesztettek.

Sok készülékben még mindig csak 1GB memóriával találkozhatunk az Android Go rendszer esetében (pl. Xiaomi Redmi Go) így, bár a 2GB memória sem számít túl soknak a mai világban, azért még jobban hangzik a RAM méretének a duplázása. A belső tárhely mérete 16GB és szerencsére van memóriakártyás bővítés, egészen 128GB-ig. Jó hír, hogy egyszerre használhatunk két SIM és egy microSD memóriakártyát.

A készülék egy 5.5 colos, 960 x 442 pixeles felbontású kijelzőt kapott, felülre a noccs került, ahol az előlapi 5 megapixeles kamerát találjuk. A hátlapra két kamera került, a nagyobbik 8, a kisebbik 2 megapixeles felbontással rendelkezik. Természetesen GPS, Bluetooth 4.2, 2.4 és 5GHz-es WiFi is megtalálható a készülékben. Az európa szabvánnyal rendelkező adapterével tölthetjük fel a mobiltelefon 2700mAh kapacitású akkumulátorát.

Az előrendelői akcióban az első 100 vásárló 59$-ért, azaz 20.000 forint alatt vásárolhatja meg a készüléket, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Az Ulefone Note 8P mobiltelefont itt találod meg

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás