Sokan már nagyon régóta vágynak egy Qualcomm processzoros táblagépre. Az Alddocube most elhozta a megváltót, ami a hardvert tekintve igazán csábítóan hangzik.

 

294$-ba kerül a billentyűzettel ellátott táblagép, de bolondok lennénk ennyi pénzt kiadni érte, ha egy másik linken keresztül ugyanúgy megkapjuk, csak jóval olcsóbban, egy ajándék kijelzővédőt is mellékelve.

Az Alldocube X Neo táblagépnek több előnye is van. Az egyik a 10.5 colos, 2560 x 1600 felbontású és méghozzá AMOLED kijelző! A tablet 6.9 milliméteres vastagsággal rendelkezik és 497 grammot nyom a mérlegen. Memóriából 4GB-ot, belső tárhelyből 64GB-ot kapunk, így ez biztos elegendő lesz egy jó darabig. Ha szükség lenne rá, akkor pedig memóriakártyát is használhatunk 256GB-os méretig.

Szinte 100%-ban csak a MediaTek processzoraival szerelt gépeket látni az utóbbi időben, így ez a példány kivételes, hogy Qualcomm processzort kapott. A Snapdragon 660 CPU-ja duruzsol benne, ami az AnTuTu 8 benchmarkban 170.000 körüli pontszámra képes.

Nagyon jó hír, hogy akár navigálásra is használhatjuk, hiszen kezeli a GPS, GLONASS, Beidou, Galileo műholdakat. Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es WiFi-t is kapott. Külön pirospont, hogy két nano SIM kártyát is belerakhatunk és támogatja a hazai B20-as hálózatot is, fedélzetén Android 9 rendszer fut. Az előlapi kamerája 5, míg a hátlapi képkészítője 8 megapixeles felbontással rendelkezik.

Az akkumulátora 8000mAh kapacitású, amivel a gyártói adatok szerint ez a kapacitás 9.5 óra videólejátszásra elegendő. Támogatja a gyorstöltést, így a Type-C portján keresztül 18W teljesítménnyel tölthető fel az akkumulátora. Az első vásárlóknak ajándék kijelzővédő és egy billenytűzet is jár, ezzel a csomaggal pedig sokat spórolhatunk. Az Alldocube X Neo az első vásárlóknak 229$-ba, azaz 71.000 forintba kerül. Az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

Az Alldocube X Neo táblagépet itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás