Az Intel Core m3 processzorok teljesítményét sokan lebecsülik. Természetesen nem érnek fel egy újgenerációs Intel i3, i5 teljesítményével, de többszörösen túlszárnyalják egy Intel Atom processzor tudását és azért a régebbi Intel Core i3 processzoroknak is odapirítanak.

   

A Chuwi AeroBook Pro ultrabook már az Intel Core M3-8100Y processzorával lett szerelve.  Egy ultrabook esetében fontos a vékony kivitel, a könnyű súly és az, hogy ventilátorra sincs szüksége a keveset fogyasztó processzornak. Az Intel Core M3-8100Y processzor alap órajele 1.1GHz, de maximálisan 3.4GHz-ig skálázódhat, mindezt pedig alacsony, 5.5W fogyasztással képes hozni. Az Intel Core M3-8100Y nem kispályás. Hiába egy keveset fogyasztó CPU-ról beszélünk, a notebookcheck.com adatai alapján kis processzor az Intel Core i3-7100U szintjén van.

A CHUWI AeroBook Pro 13.3 colos kijelzővel rendelkezik. A fém házas laptop IPS paneljének felbontása 1920 x 1080 pixeles. A magnézium-alumínium ház a legvastagabb pontján is csak 1.52 centiméter, szélessége és a gép hossza 30.85 x 20.9 centiméter. A fém ház által a gép nehezebb, mint egy kisméretű, műanyag házú társa, de így is csak 1.26 kilogrammot nyom a mérlegen.

A 16:9 képarányú kijelző felett egy 2 megapixeles kamera kapott helyet, a háttérvilágítással rendelkező billentyűzete angol gombkiosztást kapott. Az 8GB LPDDR3 memóriát kapunk, a belső tárhely egy M.2 256GB méretű SSD meghajtó, amin a gyártó által már előtelepítve megtalálható a regisztrált Windows 10 Home operációs rendszer. A vékony fémházas gép mindkét oldalán találunk csatlakozókat, azaz kapunk microSD kártyaolvasót, fülhallgató csatlakozót, két USB 3.0 portot, HDMI és USB Type-C portot is. A laptopot természetesen ellátták mikrofonnal és négy hangszóróval is és felszerelték Bluetooth 4.2 és 2.4/5GHz-es ac WiFi-vel is. A gyorstöltésre képes akkumulátorával pedig akár 8 óra filmnézés is kihozható belőle a gyári adatok szerint. A CHUWI AeroBook Pro a kedvezmény kódunkkal 439$-ba (134.500 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A CHUWI AeroBook Pro laptopot itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCWAOP1

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás