A BlitzWolf BW-VC3 robotporszívó nem csak porszívóz, hanem fel is mos, a vezérléséhez pedig akár a mobiltelefonunkat is használhatjuk.

 

Az új robotporszívó az alacsony ársávban versenyez. Ennek megfelelően nem kapunk végeláthatatlan kényelmi funkciókat, de legalább nem mondhatjuk rá azt, hogy drága lenne. Az 1600Pa szívóerővel rendelkező BlitzWolf BW-VC3 380ml kapacitású portartállyal és egy külön felcsatlakoztatható 100 milliliter űrtartalmú víztartállyal is rendelkezik. Utóbbihoz természetesen felmosófejet is kapunk. Így, míg a porszívó elülső része felszívja a port, addig a hátsó felszerelt felmosó feltörli a padlót. Az előrendelő akciónak és a kedvezmény kódnak köszönhetően pedig, most 68.000 forintért vásárolható meg.

A robotporszívót WiFi kapcsolaton keresztül a mobiltelefonunk segítségével is vezérelhetjük. 2600mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően maximum 120 percen keresztül használhatjuk. A takarítás végeztével vagy mielőtt takarítás vége előtt lemerülne, automatikusan visszaáll a dokkolójára, hogy feltöltse az akkumulátorát.

Nem csak a padló feltörlésére képes, hanem az elöl található két oldalsó forgó keféje mellett még egy alsó forgó fejjel is ellátták, ezzel pedig a szőnyeg szálai közül is képes kisöpörni és felszívni a port. A BlitzWolf BW-VC3 robotporszívó előrendelhető a Banggood webáruházból, a kedvezmény kóddal pedig 249$ helyett 219$-ért, azaz 68.000 forintért vásárolhatjuk meg.

Nem csak ez az egyetlen robotporszívó a gyártó kínálatában, hiszen az LDS szenzorral szerelt modellek már képesek letapogatni a szobát, ahol takarítani szeretnénk, így maguk tervezik meg a számukra legoptimálisabb útvonalat és képesek kikerülni a nagyobb akadályokat is. A BlitzWolf BW-VC2 nem kerül sokkal többe, viszont a fejlettem szenzora miatt akár alaposabb és gyorsabb takarításra képes.

A BlitzWolf BW-VC3 robotporszívót itt találod meg, a kóddal 219$-ért, azaz 68.000 forintért

Kedvezmény kód: BGBWVC3

Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

 

Az LDS szenzoros BlitzWolf BW-VC2 robotporszívót itt találod meg

Most európai raktárból áfa és vámmentesen vásárolható meg 259$-ért, azaz 81.000 forintért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás