A Banggood webáruháznak köszönhetően, a termék előrendelői akciójában az először látott alacsony induló ár tovább mérséklődött. Így az első 599 darab most 99$-os darabáron vásárolható meg, azaz jelenleg 30.500 forintot kell otthagynunk érte a virtuális kasszánál. A telefon specifikációját a korábbi cikkünkből átemelve olvashatod.

 

Nem csak a 4GB/64GB-os modell, hanem a 4GB/128GB-os variáns ára is csökkent, így aki nagyobb tárhelyet szeretne, azok választhatják a 128GB-os modellt is. Az UMIDIGI A7 Pro egy 6.3 colos, 2340 x 1080 pixeles felbontású kijelzőt kapott, ami felett helyezkedik el egy 16 megapixeles felbontással rendelkező szelfi kamera. A hátlapon négy kamerát kapunk, amik 16+16+5+5 megapixeles felbontással rendelkeznek. Így kapunk egy normál, egy nagylátószögű, egy makró és egy mélységélességgel ellátott képek készítéséhez való optikát is. Videókat maximálisan 1080p felbontással, 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzíthetünk.

Érdemes odafigyelni a Xiaomi újdonságára is – Végre befutott a sokak által várt Xiaomi Redmi 9

Az UMIDIGI A7 Pro két változatban kapható 64GB és 128GB-os kivitelben, a memória mennyisége mindkét esetben a már említett 4GB. Az újabb mobiltelefonokkal ellentétben kapunk microSD bővítési lehetőséget, így maximum 256GB-os memóriakártyát használhatunk. Processzora az a MT6763T kódnevű darab, ami MediaTek Helio P23-ként vált ismertté. Számos készülékben helyet kapott ez a CPU, ami összesen 8 maggal rendelkezik, maximális órajele pedig 2.0GHz. Az ismert AnTuTu benchmark 8-as verziójában 95.000 körüli pontszámra képes.

A telefon akkumulátora 4150mAh kapacitással rendelkezik, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. A mellékelt adapter európai szabványú csatlakozóval rendelkezik, teljesítménye 10W. A készülék természetesen támogatja a hazai 4G hálózatot, hiszen B20-as modemmel is rendelkezik. Az Android 10 rendszerben megtalálható a magyar nyelvű menü is. GPS/Glonass/Galileo/BeiDou műhold támogatást, Bluetooth 4.0 és 2.4/5GHz-es WiFi-t is kapott.

A 4/64GB-os UMIDIGI A7 Pro az akció ideje alatt az első 599 vásárlónak 99.99$-ba kerül, azaz körülbelül 30.500 forintot kérnek érte. Ezért az árért egy friss rendszerrel ellátott, de szerencsére az alacsony ára ellenére nem egy belépőszintű modellt kapunk. A Banggood webáruházból az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg. (Banggood rendelés és regisztráció)

Az 4GB/64GB-os UMIDIGI A7 Pro mobiltelefont itt találod meg

A 4GB memóriával és 128GB-os tárhellyel ellátott modellt itt találod meg, mindössze 37.000 forintért

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás