Már számos Alfawise terméket próbáltam. Volt közöttük jobb és rosszabb is. Így megint úgy indultam neki, hogy egy középszerű termékre számítottam és mivel még sosem volt ilyen termékem, ezért mind a két eshetőség benne volt a pakliban, hogy nagyon megszeretem vagy épp ellenkezőleg, nagyon meg fogom utálni.

 

 

Alfawise WF-330E – Kicsomagolás

 

A csomagot szemügyre véve, szerencsére nem olyan érzésünk van, hogy valami full fapados terméket kaptunk volna. A dobozban kapunk egy USB Type-C végű kábelt, haladni kell a korral, így a szájzuhany is már ezt az új típusú csatlakozót kapta meg. A leírás mellett négy darab csere fejet is kapunk. Szerencsére, mint a fogkefék esetében, itt nem kell attól tartanunk, hogy elhasználódna, így bőven lesz tartalékunk vagy ezzel akár egy családon belül is többen használhatják.

Megjelenésre egész tűrhetően néz ki. Jól áll neki az ovális forma, a hófehér és átlátszó, halványkék színvilág. Méretes jószág, hiszen a 20 x 4.5 x 5.5 centiméteres dimenziók mellé 230 grammos súly társul. A cserélhető fejrész mellett egy gombot találunk, ez nyitja a reteszt és távolíthatjuk a fejet. Szemből egy többfunkciós gombot találunk, amivel be/ki kapcsolhatjuk az eszközt és válthatunk a funkciók és erősségi fokozatok között. Alatta egy elem piktogram jelez működés és töltés közben, egy vízszintes gumi ajtó mögött pedig az USB Type-C portot találjuk.

Az átlátszó víztartálya 190ml kapacitással rendelkezik, hátul találjuk a nem túl minőségi, gumiszigetelést kapott kis ajtót, ahol a szájzuhanyt feltölthetjük vízzel. A gyártói adatok szerint a teletöltött tartályával 1 percen keresztül használhatjuk. A cserélhető fejeknek köszönhetően 0.67 milliméter vékonyságú vízsugarat képes kilövelleni magából. Az IPX7 védettségnek köszönhetően pedig ideális a fürdőszobai használatra, ha épp véletlenül túlságosan vizes helyre kerülne.

 

Alfawise WF-330E – A nagy próba

Az első próbához feltöltöttem a tartályát vízzel, majd bekapcsoltam. Óriási erővel préselte ki magából a vizet. A be/ki kapcsoló gombot nyomogatva válthattam a különböző „spriccelő” módok között, hogy mennyire legyen folyamatos vagy szaggatott a vízsugár. Viszont az erősségének állítására a honlapon található leírásból derült fény. Elsőre a szájzuhany számomra annyira erős volt, hogy szinte használhatatlanná vált. Olyan erővel ereszti ki magából a vizet, hogy az ember nyelve lezsibbad tőle. Így az érzékeny ínyűeknek jó tanácsként adom e sorokat. Ha feltesszük tölteni az eszközt, akkor a bekapcsoló gomb nyomvatartásával előhozhatjuk az erősséget beállító skálát, ami a leírás szerint piros, sárga, kék, fehér színből áll, ám az eszközön ez inkább piros, sötétzöld, kék és világoszöld színekkel operál. Így a kívánt színen, azaz a megfelelő erőségre állítva az eszközt már sokkal kezesebb lesz. A nyelvem sem zsibbad tőle, a vízsugár sem lesz kellemetlenül erős. Így pár perc próbálgatás szükséges a beállításhoz. Sokkal jobb lett volna, ha erre egy külön gombot alakítanak ki az eszközön és nem a töltéshez kapcsolódó funkcióhoz társítják ezt a beállítást.

A fejek kicserélése egyszerű, a hármas tisztítási lehetőség jó, de az, hogy a vízsugár erősségét nem lehet állítani egy gombnyomással, ezzel nagyon elrontotta az Alfawise ezt a terméket. Pedig remek lenne. A koncepció jó, a kivitellel nincs baj, csak az a fránya erősség beállításon lehetne még mit faragni. Nem a leg kifinomultabb eszköz, ennek arányában nem is a legdrágább. Az alacsony áron beszerezhető eszközök úgy látszik, ezt tudják. Aki egy kicsit kezesebb szájzuhanyra vágyik, az véleményem szerint keressen egyet a magasabb árkategóriában rendelkezők közül. Akiknek pedig egy low budget termékre van szükségük, azoknak lesz jó az Alfawise WF-330E, ami jelenleg 29.99$-ba, azaz körülbelül 9200 forintba kerül.

Az Alfawise WF-330E szájzuhanyt itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás