A Xiaomi első elektromos rollerét nagyon sokan szerették. Sokan nem tudják, de nem csak M365, de egy M187 nevű modell is megjelent az első generációs modellekből. A gyártó később kiadta a Xiaomi Mi Electric Scooter Pro elektromos rollert, amit már kijelzővel is elláttak, hogy a legfontosabb információkat egy szempillantás alatt láthassuk, a hatótáv pedig 45 kilométerre nőtt.

A Xiaomi megint csavart egyet a történeten és egy megjelenésben a Pro modellre hasonlító, de kisebb akkupakkal ellátott példányt is piacra fog dobni. Az új modell azoknak lehet ideális választás, akik nem szeretnének sokat költeni egy elektromos rollerre, de cserébe megelégednek a kisebb hatótávval.

A Xiaomi Mi Electric Scooter Lite hasonló felépítést és ezzel együtt hasonló megjelenést kapott, mint a Mi Electric Scooter Pro. Itt is alumínium vázat kapunk, amelynek köszönhetően az elektromos roller súlya 12.5 kilogramm. Akár 3 másodperc alatt összecsukható, hogy betegyük az autó csomagtartójába vagy felszálljunk vele a tömegközlekedési eszközökre, maximális teherbírása pedig 100 kilogramm.

Egy 250W teljesítményre képes elektromos motort kapott, amivel legfeljebb 25km/h a legnagyobb sebesség. Míg a Pro-val megtehető legnagyobb távolság 45 kilométer, addig a Lite-tal maximálisan 20 kilométert tehetünk meg. Megmaradt a Pro modellből ismerős kijelző és az elektromos roller állítólag öndiagnosztikára is képes lesz, azaz ha például az akkumulátor túlmelegszik, nem működne az energiavisszanyerés vagy a fékekkel valami gond lenne, akkor ezt képes lesz kijelezni. Természetesen megmarad a hátsó tárcsafék és az elektromos fékrendszer, így a fékezési energiával valamennyit visszatölthetünk az akkumulátorba.

Forrás: xiaomitoday.it

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás