A legjobb Xiaomi termékek júniusban 10000 forint alatt. Itt van a gyártó két legújabb vezeték nélküli fülhallgatója, az új, fém házba öltöztetett vezeték nélküli egere, éjszakai lámpába épített óra és sok minden más is.

 

Xiaomi Mi Air 2SE Bluetooth fülhallgató

Megjelenését tekintve a Mi Air2 SE hasonló formatervet kapott, mint testvére. A fülhallgatók súlya egyenként csupán 4,7 grammot nyomnak. A Mi Air2 SE 14,2 milliméteres driverrel rendelkezik, támogatja az SBC/AAC audio kodekeket, Bluetooth 5.0 kapcsolatot és kettős zajcsökkentéssel rendelkezik.

A fülhallgatókat egy feltöltéssel akár 5 órán át használhatjuk. A töltődobozba behelyezve őket pedig újra feltölthetjük, így akár 20 órán át használhatjuk őket. Az újabb Xiaomi mobiltelefonokkal, mint Mi 10 Pro, Mi 8, Mi 9, Mi 9SE, stb.. a töltődoboz kinyitásakor a kijelzőn megjelenik a fülhallgatók és a tok akkumulátorának kapacitása, akár csak az Apple vezeték nélküli fülhallgatóinak információs az almás telefonokon.

A Xiaomi Air 2SE érintésérzékeny vezérlést kapott, a beépített mikrofonnal pedig beszélgetés közben zajszűrést is használhatunk. Hiába egy olcsóbb modellről beszélünk, kapott egy érzékelőt is, aminek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből, akkor az épp játszott zenét automatikusan megállítja a Mi Music zenelejátszót használva. A kedvezmény kóddal 29.99$-ba, azaz körülbelül 9500 forintba kerül.

A Xiaomi Mi Air 2SE fülhallgatót itt találod meg

Kedvezmény kód: BG2SE022

 

______________________________________________________

 

Xiaomi Youpin akkumulátoros UV fertőtlenítő

Xiaomi Youpin akkumulátoros UV fertőtlenítő

Az utóbbi időben elég sok gyártó jelentkezett UV fényes, vagy ózont kibocsájtó készülékkel. Most a Xiaomi is bemutatott be egy UV lámpát. Ventilátorral nem látták el, de a szoba levegője akkor is mozog az apró légmozgásoknak köszönhetően. Ezáltal pedig az UV lámpa képes csírátlanítani a szoba levegőjét, még ha nem is 100%-os biztonsággal teszi ezt. És még véletlenül se gondoljuk azt, hogy egy sportcsarnoknyi tér levegőjét is képes lenne tisztán tartani. A Xiaomi Youpin akkumulátoros UV lámpáját az akkumulátoros kivitelnek köszönhetően akár otthon, az autóban, de a ragasztható felületnek köszönhetően még a WC-nél is használhatjuk. Ehhez jön jól az a funkciója, amellyel automatikusan bekapcsol az UV fény a WC fedelének lehajtásakor, hogy csírátlanítsa azt. Így lehajtáskor bekapcsol, felhajtáskor kikapcsol.

Xiaomi Youpin akkumulátoros UV fertőtlenítő 2

Az okos funkciójának köszönhetően minden 8. órában 5 percre bekapcsol vagy választhatjuk a minden második napi használatot, 30 perces időtartamra. A lámpát USB porton keresztül tölthetjük fel. Ózon generátorral is ellátták, így a szoba levegőjét még hatékonyabban képes csírátlanítani.

A Xiaomi Youpin akkumulátoros UV fertőtlenítő 29.99$-ba (9500 forintba) kerül, amit itt találsz meg

 

_________________________________________________________

 

Xiaomi Youpin Smart X901 óra

Egy új órával lepett meg minket a Xiaomi. A design-t tekintve igazán kis otthonossá varázsolja a környezetét a világítani is képes óra, aminek elején egy szövet borítás található, ami mögé rejtették el a világító számlapot.

Az érintésérzékeny gombnak köszönhetően különféle fényerőt állíthatunk be, de a fényérzékelőjének köszönhetően a környezeti fényhez képest képes beállítani mennyire világítson, így éjszaka sem lesz zavaró. Természetesen egy órától elvárható, hogy ébresszen is, így ez is megoldott az óra esetében, A beépített akkumulátora 1500mAh kapacitású, amit micro USB porton keresztül tölthetünk fel. Az óra 32.52$-ba, azaz egy kicsivel magasabb, mint a kitűzött cél, de körülbelül 10.100 forintba kerül.

A Xiaomi Youpin Smart X901 órát itt találod meg

 

_____________________________________________________

 

Xiaowei X10 from Xiaomi Youpin automata szappanadagoló

Xiaowei X10

A Xiaomi már számos automata szappanadagolóval rendelkezik. Legújabb modelljük is egy infravörös érzékelővel ellátott darab. A gomb nélküli működést az érzékelő váltja ki, így csak oda kell tartanunk a kezünket az adagoló fejhez és máris megkapjuk a kívánt szappan adagunkat.

Xiaowei X10 2

A működéséhez 4 darab AA méretű elemre lesz szükségünk. Természetesen csak akkor lép működésbe, ha az érzékelője lé tartjuk a kezünket. De a tetején található érintésérzékeny kapcsolónak köszönhetően le is kapcsolhatjuk az eszközt. A tartálya 300ml kapacitással rendelkezik, melybe habszappan folyadékot kell töltenünk a használatához.

A Xiaowei X10 automata szappanadagoló 19$-ba (5900 forintba) kerül, amit itt találsz meg

Itt még több szappanadagolót találsz

 

______________________________________________________

 

Xiaomi jordanjudy műanyag kulacs

20200215_125733_082

A Xiaomi új terméke egy BPA mentes műanyag kulacs, ami 700ml űrtartalommal rendelkezik. A három színben kapható, átlátszó folyadék tartót, kivehető propellerszerű lapátokkal is ellátták, így kissé megdöntve és felrázva apró örvényt képez, amivel felkeverhető a benne található folyadék.

Egy normál kiöntőnyílással és egy kipattintható véggel is rendelkezik. Sőt, az akasztójának segítségével szinte bárhol tárolhatjuk. A 3 színben, szürke, fekete és kék változatban kapható Xiaomi jordanjudy műanyag kulacs 11.39$-ba, azaz 3800 forintba kerül

A Xiaomi jordanjudy műanyag kulacsot itt találod meg

 

__________________________________________________

 

Xiaomi Mijia Youpin JIUXUN csavarhúzó 18 fejjel

xiaomi_mijia_youpin_jiuxun.jpg

Azt hiszem ez az a termék, amiről nem kell sokat beszélnem. A Xiaomi szinte mindenhol ott van, így nem csak laptopot, fülhallgatót, mobiltelefont, hanem most egy csavarhúzót is készítettek.

xiaomi_mijia_youpin_jiuxun_1.jpg

A Xiaomi Mijia Youpin JIUXUN csavarhúzó markolatában találhatók a cserje fejek, amivel a könnyű otthoni munkákat elvégezhetjük. A Xiaomi Mijia Youpin JIUXUN csavarhúzó 12$-ba, azaz körülbelül 3900 forintba kerül

A 18 fejes Xiaomi Mijia Youpin JIUXUN csavarhúzót itt találod meg

 

______________________________________________________

 

Xiaomi Mi True Wireless Earphone Air Lite

xiaomi_air_lite_2.jpg

A Xiaomi kiadta Air fülhallgatójának olcsóbb, Lite kiadását, ami még így is sok mindent megörökölt a nagytestvértől. Még egy szenzort is kapott, így amikor kivesszük a fülünkből, a zenét automatikusan megállítja.

xiaomi_air_lite_1.jpg

A Xiaomi Air Lite Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal, de természetesen, a vezeték nélküli kapcsolat kompatibilis a régebbi bluetooth verziót használó mobilokkal is. A hófehér toknak köszönhetően tölthetjük fel a füleseket, amiket 4 órán keresztül használhatunk zenehallgatásra, de az akkumulátorral szerelt apró toknak köszönhetően 4 alkalommal tölthetők fel.

xiaomi_air_lite.jpg

Természetesen beépített mikrofonnal is ellátták őket, támogatják az AAC kodeket is, a vezérlésnek köszönhetően pedig fogadhatjuk a hívásokat vagy akár válthatunk a zeneszámok között is. A kis fülhallgató a kedvezmény kóddal 33.59$-ba, azaz egy kicsivel a tízezer forintos összeghatár felett, mintegy 10.500 forintba kerül.

Xiaomi Mi True Wireless Earphone Air Lite TWS bluetooth fülhallgató

 

____________________________________________________________

 

XIAOMI XMWS001TM vezeték nélküli egér

Egy újabb vezeték nélküli egeret dobott piacra a Xiaomi, ami eltér az eddig megszokott műanyag  házas példányoktól. A XIAOMI XMWS001TM aluminium borítást kapott és a vezeték nélküli USB-s dokkolóján kívül bluetooth kapcsolaton keresztül is használhatjuk. Így akár egy olyan táblagéppel is dolgozhatunk vele, ahol nincs lehetőség az USB-s vevőjének használatára.

A homokfúvott aluminium borítás ezüst szürke és sötét színben érhető el. A működéséshez csak egy darab AAA méretű elemre van szükség, az optikai érzékelő felbontása pedig 1000DPi.

Az új Xiaomi vezeték nélküli egér 22.99$-ért (7200 forintért) vásárolható meg

 

____________________________________________________

 

És végül a nagy kedvenc, a 64GB-os Xiaomi USB 3.0 pendrive

 

A Xiaomi számos termékkel képviselteti magát, azonban az adattárolók piaca az a terep, ahol eddig még nem nagyon találkozhattunk ezzel a névvel. Így szinte kötelező volt, hogy megjelenik valamilyen adattárolóval. Most itt van a 64GB kapacitású pendrive-ja. Kíváncsian várjuk mikor mutatja be saját SSD meghajtóját a gyártó.

Megjelenését nézve nem az olcsó műanyagházas vonalat követi a desgin. Fém, azaz alumínium házat kapott, aminek a végén nem csak desgin elemként, hanem a könnyebb hordozhatóság, na meg az USB portból való eltávolíthatóság érdekében egy műbőr pántot is kapott.

A letisztult külsővel rendelkező pendrive 64GB-os kapacitással rendelkezik, így valószínűleg szinte minden felhasználó számára elég lesz ez a kapacitás. A sebességről az USB3.0 csatlakozófelület gondoskodik, hogy gyorsan felmásolhassuk rá a kívánt fájljainkat és a nagy sebességű csatlakozón keresztül visszaolvashassuk az adatokat. A Xiaomi 64GB-os pendrive most olcsóbb, mint korábban volt, jelenleg 19.99$-ba (~6200 forintba) kerül.

A Xiaomi 64GB-os pendrive-ot itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás