Előnye a kis méret, és az ehhez képest kiemelkedő zenei teljesítménye. De az ára az, ami igazán nagyot üt, hiszen már 9.000 forint alatt megvásárolható.

Tronsmart Element T2 Plus

 

Akik nem ijednek meg attól, ha a lakás helyett a természetben találják magunkat és nem tartanak attól, ha egy kicsit piszkosak lesznek, akkor a Tronsmart Element T2 Plus-t nekik találták ki. Akár a lakásban, a kertben sütögetve vagy épp az erdőben túrázva, az Element T2 Plus bárhol bevethető az akkumulátorral szeretlt és IPX7 védettségének köszönhetően.

 

Tronsmart Element T2 Plus – Kicsomagolás

A tartozékokat nézve a legszükségesebbeket kapjuk. Egy USB Type-C végű kábelt a hangfal töltéséhez, 3.5mm-es végű AUX kábelt és egy cipőfűzőre hajazó madzagot, amivel szinte bárhová felrögzíthetjük a hangfalat az oldalára helyezett fém akasztónak köszönhetően.

A hangszóró téglalap alakú formáját a lekerekített sarkok teszik a szemnek kellemesebbé. A borítás enyhén gumírozott felületű, az elöl és hátul található hangszóró rács fémből készült. Mindkét oldalon megtaláljuk a Tronsmart logót, de hátulra került egy gumis ajtó mögé rejtve a Type-C port, jack csatlakozó és a memóriakártya foglalata is. A tetején találjuk a méretes kezelőgombokat, amiről könnyedén vezérelhetjük a zenelejátszást a memóriakártyáról vagy a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a telefonunkról is. A működésről pedig egy kéken világító LED jelez nekünk. Két azonos modellel pedig sztereó módban is használhatjuk őket a TWS módnak köszönhetően.

Nem csak Bluetooth 5.0 csatlakozást kapott amely támogatja az A2DP/AVRCP/HFP profilokat, hanem NFC-t is az egyszerűbb párosításhoz. A hangszóró mérete 17.5 x 6.9 x 5.3 centiméter, a mérlegen 470 grammot nyom.

Tronsmart Element T2 Plus – A nagy próba

 

A zenei teljesítménye 20W, ami egy ilyen kis méretben talán túlzó lehet, de a hangját hallva lassacskán tudatosulni fog bennünk az a mondás, hogy kicsi a bors, de erős! A mélyeket is szépen kiemeli, persze nem fog tőle dübörögni a ház, de maximális hangerőn szerintem senki nem fogja használni. Nem azért mert torzulna a hang, rázkódna a hangszóró, hanem annyira erősen képes szólni, hogy csak, na! 50%-os hangerőn sem egy élet (fül) biztosítás mellette ülni, képzeljétek el milyen lehet maxon hallgatni. Még magas hangerőn sem torzít, minden ott van hangzásában, aminek ott kell lennie egy ilyen kis méret esetében. Természetesen mivel csak két darab 10W-os hangszóról beszélünk, nincs külön csipogónk a magasaknak és külön hangszóró a közepeknek, a középtartományban tud maradni.

Nincs doboz hangja, előjönnek a magasabb hangok is és a mélyebbek is, de persze egy akusztikus koncertet ne ezen hallgassunk. Basszussal teli zenék esetében képes dübörögni is a kis mérete ellenére (de persze nem úgy, mint a nálunk járt Xiaomi hangszóró vagy a BlitzWolf BW-AS2 40W-os játékszere). De ilyet csak a jóval drágább társaknál tapasztaltam eddig. Le a kalappal a Tronsmart előtt, amit ebből a kis dobozból ki tudott hozni.

BlitzWolf BW-AS2 hangszóró teszt

A gyári adatok szerint 50%-os hangerőn akár 24 órán át is képes üzemelni, bár ez amolyan nagyon laboratóriumi eredmény, de tény, hogy megközelítőleg majdnem tudja ezt az értéket. A 3600mAh kapacitású akkumulátorát 3 óra alatt tölthetjük fel, ami a Type-C porton keresztül 5V/2A-t képes felvenni. Hangzás alapján nem hasonlítható össze a BlitzWolf BW-AS2 hangszórójával, a két termék teljesen más kategóriában játszik, de a méretét és árát nézve nem rossz választás a Tronsmart Element T2 Plus. Az Aqua webáruházban például 1 év garanciával 8470 forintért vásárolható meg.

A Tronsmart Element T2 Plus hangszórót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás