A kezdeti 95.000 forintos ár helyett máris kaptunk egy nem kevés árcsökkentést, ugyanis most  az első 500 darabos készletből, darabja 80.000 forint alatt vásárolható meg az új modell! És ezért a 6GB memóriát, 256GB tárhelyet és a Helio G90T processzort is megkapjuk!

 UMIDIGI S5 Pro mobiltelefon

Az UMIDIGI S5 Pro lelkét az a MediaTek Helio G90T adja, ami a Xiaomi Redmi Note 8 Pro-ban is helyet kapott. A teljesítményre egyáltalán nem lehet panaszunk, hiszen az AnTuTu benchmarkban ez a CPU 283.000 körüli pontszámra képes a 8, maximálisan 2.05GHz-re skálázott magjaival. Memóriából 6GB LPDDR4X jár, ami biztosan jó darabig elegendő lesz, tárhelyből pedig egy gyors UFS2.1 sebességű és méretes 256GB-os egység lesz a szolgálatunkra. Ezen kívül pedig még memóriakártyát is használhatunk, ha szükségünk lenne rá, egészen 256GB-os méretig.

Az UMIDIGI S5 Pro kijelzője AMOLED, ami 6.39 colos mérettel és 2340 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik. Az ujjlenyomat olvasót ne a telefon hátulján keressük, hiszen ezt a kijelzőbe integrálták.

Noccsal sem találkozunk, hiszen az előlapi kamerát úgy oldották meg, mint a Xiaomi a Mi9T Pro esetében, azaz egy motor tolja ki és húzza azt vissza a telefon házába. A felugró kamera egy Samsung gyártmányú 16 megapixeles optika.

A hátlapon 4 kamerát is találunk:
  • A fő kamera 48 megapixeles felbontással rendelkezik, ½ colos szenzormérettel és f/1.79-es apertúrával,
  • A második kamera egy 16 megapixeles nagylátószögű lencsével, amely 120 fokos átfogással rendelkezik,
  • Egy 5 megapixeles kamerát kapunk a mélységélességgel (bokeh) ellátott képek készítéséhez,
  • Szintén 5 megapixeles optika jár a makró fotók készítéséhez.

A kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó mellett kapunk a/b/g/n/ac WiFi-t, Bluetooth 5.0, GPS/Glonass/Galileo/BeiDou támogatást, FM rádiót és NFC-t is. A töltéshez USB Type-C portot kapunk, 3.5mm-es jack nincs, az akkumulátora 4680mAh kapacitású, amit az EU szabványú 18W teljesítményű gyorstöltővel tölthetünk fel. A telefonon a legújabb Android 10 rendszer fut, amin természetesen elérhető a magyar nyelvű menü is. A B20 támogatásnak köszönhetően pedig az európai piacra szánták a készüléket, így a 4G hálózat is elérhető vele. Az UMIDIGI S5 Pro 249$-ba, azaz 79.000 forintba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az UMIDIGI S5 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás