Most nem egy, hanem összesen 4 modell várható a Redmi 9 generáción belül. Így érkezik a Redmi 9A,  a Redmi 9C két változatban és az új modellek közül a legerősebb Redmi 9 is.

 

The "Redmi 9" is surrounded by possibly source ID-saving pixelation. (Source: Twitter)

A Redmi 9A most is a belépőszintre érkezik, a Redmi 9C egy fokkal erősebb felszereltséget, a Redmi 9-et pedig a középkategóriába pozícionálja a gyártó. A @Sudhanshu1414 felhasználónak köszönhetően állítólag az újonnan érkező modellek ezekkel a tulajdonságokkal fognak érkezni a megjelenő információk alapján:

(Kattints a képre a nagyításhoz)

Ezek szerint a Xiaomi a Redmi 9 vonalon a Qualcomm helyett a MediaTek processzorait fogja a telefonokba szerelni. Míg a Redmi 9A már jó ideje piacon lévő Helio P25 CPU-t, a 9C a Helio G35, míg a Redmi 9 az erősebb Helio G70 processzorával fog érkezni. A kijelző mérete minden esetben 6.53 colos lesz, amely mindegyik modell esetében IPS technológiát használ. Jó hír, hogy az akkumulátor egységesen 5000mAh kapacitású lesz, ami igen jó hír az üzemidőt tekintve és az is jó hír, hogy a legkisebb Redmi 9A is 3GB/32GB-os kiszerelésben is kapható lesz.

Az még kérdéses, hogy a Xiaomi újra piacra dob-e 2GB memóriával szerelt modellt, de bízunk benne, hogy a legkisebb modellt is már 3GB memóriával szerelve vásárolhatjuk meg. Természetesen sokak kedvence, a 3.5mm-es fülhallgató is megmaradhat. De már USB Type-C portot kapunk és maradni fog az infra port is, amivel a TV-t, klímát és sok más eszközt is vezérelhetünk a telefonunknak köszönhetően.

Ti melyik új Redmi 9 mobiltelefont választántok?

Jó hírünk van, szerencsére a Xiaomi Redmi Note 9 3GB/64GB-os mobiltelefon is olcsóbb lett a kóddal, így 169.99$-ba kerül, a szállításhoz az áfa és vámmentes EU Priority Line lehetőséget válaszd

Kedvezmény kód: BGXN6964

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás