Adott a Helio G90T processzor, 6GB memória, az óriási 256GB-os tárhely és a 100.000 forint alatti ár, ami azonnal egy ígéretes modellé teszi az UMIDIGI új üdvöskéjét.

   UMIDIGI S5 Pro mobiltelefon

Nincs szégyenkezni valója az UMIDIGI S5 Pro modellnek, hiszen ha egy ismert gyártó készülékét néznék meg ezzel a felszereltséggel, minimum 50.000 forinttal többet kellene ott hagynunk a kasszánál. A kijelzője AMOLED, ami 6.39 colos mérettel és 2340 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik. Az ujjlenyomat olvasót ne a telefon hátulján keressük, hiszen ezt a kijelzőbe integrálták.

20.000 forintért ez most a legolcsóbb Android 10-es mobil: DOOGEE X95

 

Noccsal sem találkozunk, hiszen az előlapi kamerát úgy oldották meg, mint a Xiaomi a Mi9T Pro esetében, azaz egy motor tolja ki és húzza azt vissza a telefon házába. A felugró kamera egy Samsung gyártmányú 16 megapixeles optika.

A hátlapon 4 kamerát is találunk:

  • A fő kamera 48 megapixeles felbontással rendelkezik, ½ colos szenzormérettel és f/1.79-es apertúrával,
  • A második kamera egy 16 megapixeles nagylátószögű lencsével, amely 120 fokos átfogással rendelkezik,
  • Egy 5 megapixeles kamerát kapunk a mélységélességgel (bokeh) ellátott képek készítéséhez,
  • Szintén 5 megapixeles optika jár a makró fotók készítéséhez.

Az UMIDIGI S5 Pro lelkét az a MediaTek Helio G90T adja, ami a Xiaomi Redmi Note 8 Pro-ban is helyet kapott. A teljesítményre egyáltalán nem lehet panaszunk, hiszen az AnTuTu benchmarkban ez a CPU 283.000 körüli pontszámra képes a 8, maximálisan 2.05GHz-re skálázott magjaival. Memóriából 6GB LPDDR4X jár, ami biztosan jó darabig elegendő lesz, tárhelyből pedig egy gyors UFS2.1 sebességű és méretes 256GB-os egység lesz a szolgálatunkra. Ezen kívül pedig még memóriakártyát is használhatunk, ha szükségünk lenne rá, egészen 256GB-os méretig.

A kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó mellett kapunk a/b/g/n/ac WiFi-t, Bluetooth 5.0, GPS/Glonass/Galileo/BeiDou támogatást, FM rádiót és NFC-t is. A töltéshez USB Type-C portot kapunk, 3.5mm-es jack nincs, az akkumulátora 4680mAh kapacitású, amit az EU szabványú 18W teljesítményű gyorstöltővel tölthetünk fel. A telefonon a legújabb Android 10 rendszer fut, amin természetesen elérhető a magyar nyelvű menü is. A B20 támogatásnak köszönhetően pedig az európai piacra szánták a készüléket, így a 4G hálózat is elérhető vele. Az UMIDIGI S5 Pro 299$-ba, azaz 95.000 forintba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az UMIDIGI S5 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás