A Redmi TV Bar Speaker még csak most jelent meg, de máris szereztünk hozzá kedvezményt, amivel 25.000 forintért vásárolható meg a filmezéshez, zenehallgatáshoz használható soundbar.

Xiaomi Redmi TV Bar 30W teljesítményre képes, így már-már majdnem képes megrezegtetni a vitrinben a poharakat, ha valami akciódús filmet nézünk. A két darab 45×80 milliméteres hangszóróval szerelt Xiaomi Redmi TV Bar-t ellátták Bluetooth 5.0 kapcsolattal is, de a vezetékes megoldások közül találunk rajta AUX és optikai csatlakozót is.

 

Itt vannak a héten megjelent legújabb és legérdekesebb termékek

 

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően nem csak a filmek hangját, hanem rajta keresztül a mobiltelefonunkról is lejátszhatjuk rajta keresztül kedvenc zenéinket. 1.5 kilogrammos súlyának és vékony kialakításának köszönhetően nem csak a TV elé tehetjük le, de akár a falra is felszerelhetjük.

A Xiaomi Redmi TV Bar Speaker az eredeti 89.99$-os ár helyett a BGRMTV  kóddal 78$-ért vásárolható meg, az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes

Kedvezmény kód: BGRMTV

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás