A telefon 6.55 colos kijelzőjébe építették az előlapi kamerát, amivel 8 megapixeles szelfiket lőhetünk. Az IPS panel felbontása 1600 x 720 pixeles, ami így 268-as PPi értékkel rendelkezik.

   

A MediaTek MT6757 processzor nem mai darab, művésznevén Helio P25. A nyolc magos CPU 64 bites, maximálisan 2.3GHz-re képes. Ilyen processzor kapott helyet többek között a korábban tesztelt OUKITEL MIX 2-ben és a Vernee MIX 2-ben is. A grafikai feladatokért a Mali-T880 felel. Memóriából 4GB-ot kapunk. A belső tárhely mérete 64GB és szerencsére használhatunk microSD memóriakártyát is.

Szerencsére már Bluetooth 5 került bele és támogatja a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is. A Type-C portja ellenére van 3.5-es fülhallgató csatlakozó is. A hátlapra 4 kamera kerül, amiből a fő egység 16 megapixeles, mellé kapunk 2, 8 és 5 megapixeles optikákat, hogy legyen nagy látószögünk is és bokeh effektel ellátott képünk is. Az EU szabványú töltővel 10W teljesítménnyel pumpálhatjuk tele a 4000mAh kapacitású akkumulátort. Az Oukitel C18 Pro két nano SIM kártyát fogad és természetesen támogatja az itthon használt B20-as hálózatot is.

Az Oukitel C18 Pro 149.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás