A Xiaomi Black Shark 3 modellt nem lehet csak úgy egy kalap alá venni egy átlagos mobiltelefonnal. Nem sok készülék rendelkezik 90Hz-es képfrissítéssel, folyadék hűtéssel és 65W teljesítményre képes töltővel.

A telefon hozza a Black Shark mobiloktól ismerős hátlapi kialakítású X formát. De a ház alatt olyan elemek lapulnak, hogy csak ámulunk. A 20:9 arányú AMOLED kijelző felbontása 2400 x 1800 pixel. A 6.67 colos panel nem kapott notch szigetet, hogy semmi ne zavarja a megjelenített képet. Így a kijelző feletti vékony sávba kerültek a szenzorok és a 20 megapixeles előlapi kamera. A 394PPi értékkel rendelkező kijelző 90Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik, így még lágyabb, simább vizuális felhasználói élényt értek el a fejlesztők.

Egy gamer mobil esetében fontos a processzor, de a Xiaomi-t sem kell félteni, hiszen a lehető legerősebb modellt választott, így került a Qualcomm Snapdragon 865 a telefonba. A 8 magos CPU 1×2.84GHz + 3×2.42GHz + 4×1.80GHz magokkal van szerelve és az előzetes adatok alapján az ismert AnTuTu benchmark alkalmazásban 539.00 körüli pontszámra képes az új csúcsragadozó. 8GB memória/128GB tárhely párossal érkezik a mobil. Természetesen itt is maximumon van a sebesség, így UFS3.0 chipeket kapunk, a memória pedig már LPDDR4X fajta. A telefon hűtéséről a „Sandwich” Liquid Cooling System felel.

Legújabb modellként már természetesen WiFi 6 is bekerült a telefonba, így még nagyobb sebességgel és a lehető lealacsonyabb késleltetéssel szörfölhetünk vagy játszhatunk az interneten. Mivel Global Version modellről beszélünk, ezért természetesen B20 támogatást is kapott és a VoLTE hálózatot is támogatja. A Xiaomi módosította az Android rendszert is, így az Android 10 alapokra épülő JOYUI 11 rendszert kapjuk.

A hátlapra három kamera kerül, amiből a fő egység 64 megapixeles f/1.8 rekeszértékkel, a 13 megapixeles kamera felel a nagylátószögű képekért és egy 5 megapixeles optikát kapunk a bokeh effekttel ellátott képekhez. A telefon egy 4720mAh kapacitású akkumulátort kapott, amit szinte egyedülálló módon 65W teljesítménnyel tölthetünk fel. Így 12 perc alatt 50%, 38 perc alatt pedig 100%-re tölthetjük a telefon akkumulátorát.

Az új Xiaomi Black Shark 3 mobiltelefon 613$-ba (197.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás