Az új termékük az olcsóbb kategóriát viselő produktumok egyike. Az olcsó Xiaomi fogkefék közül még mindig a Xiaomi Mijia T100 a kedvencem, hiszen ennyi pénzért sehol nem kapunk hasonló minőségű elektromos fogkefét mindössze 2.700 forintért.

Az Oclean F1 egy letisztul megjelenésű, szónikus, elektromos fogkefe. Három sebesség fokozattal, normál, egy az érzékeny fogakhoz és egy az alapos tisztításhoz. 36.000 rezgés/perc sebességgel rendelkezik, vízálló IPX7 kivitelt kapott, és 30 másodpercenként képes jelezni, hogy váltsunk fogást és 2 perc, azaz az ideális fogmosási idő után automatikusan lekapcsol. A kezelőgombja alatt egy kijelzőt kapott, amin látható az épp használt tisztítási mód, és három részre osztva megjeleníti az akkumulátor kapacitását is.

Mint minden modern fogkefe esetében, itt sem egy külön kábellel, hanem egy mágneses csatlakozón keresztül, csak rá kell állítanunk a töltőjére, amivel nagyon gyorsan, 2 óra alatt feltölthetjük a 800mAh kapacitású akkumulátorát, amivel 30 napon át használhatjuk.

Az Oclean F1 25.99$-ba (8.550 forintba) kerül, amit itt találsz meg

Az olcsó kedvenc Xiaomi Mijia T100 pedig 7.99$-ba, azaz csupán 2.700 forintba kerül

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás