Egyre szélesebb körben terjednek az elektromos kerékpárok, amikből most hoztunk párat. Akár városi tekerésre vagy úttalan utakra használnánk, az összecsukható modelleket akár még az autó csomagtartojába is betehetjük vagy munkába járás alkalmával az irodába is magunkkal vihetjük.

 

Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

 

A Xiaomi HIMO szériájának legújabb darabja a HIMO C20, ami már egy igazi vidéki és egyben városi hibrid elektromos kerkékpár. Olyan szerencsénk van, hogy az új Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpárt a TomTop webáruháznak köszönhetően, európai raktárból rendelhetjük meg. Így nem csak áfa és vámmentesen kapjuk készhez a terméket, de hamarabb is megérkezik hozzánk, mintha kínai raktárból rendelnénk.

xiaomi_himo_c20_7.jpg

A szürke színben kapható Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpárt használhatjuk normál lánchajtással, elektromos módban vagy akár hibrid módban is, elektromos rásegítéssel. A 250W teljesítményre képes motorja 25km/h maximális sebességet tesz lehetővé. A 10Ah kapacitású akkumulátorával 50 kilométert tehetünk meg vele tisztán elektromos módban, ami nem csak a város közlekedésben elegendő, de még egy hosszabb túrához is megfelelő lehet. Hibrid módban, azaz elektromos rásegítéssel pedig ez a táv 80 kilométerre növelhető.

xiaomi_himo_c20_5.jpg

Az alumínium vázas kerékpár maximális terhelhetősége 100 kilogramm. A fékezést az első és hátsó 20 colos keréken is megtalálható tárcsafékek segítik. Az elektromos motor a hátsó keréknél található, a kerékpár 6 sebességes váltóval is rendelkezik. Állítható magasságú a kormány és ülés is, a Xiaom pedig szinte mindenre gondolt. Így az ülés alá még egy pumpát is elrejtettek, amivel felfújhatjuk a kerekeket. A kerékpár kapott egy első lámpát is, a kormányon pedig egy mini computert is találunk, ami kijelzi nekünk az akkumulátor kapacitását, a megtett távolságot és a sebességünket is. A kerékpár IPX5 védelemmel rendelkezik, az akkumulátorát pedig 6 óra alatt tölthetjük fel teljesen.

A Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár 769.99$-ba kerül, amit áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

_______________________________________________________

 

Onebot S6 elektromos kerékpár

 

Tovább csökkent a Onebot S6 elektromos kerékpár ára, hiszen jelenleg 559$-ba (184.000 forintba) kerül. De nem ez az egyetlen fő erénye, hanem az is, hogy európai raktárban található meg, így rövid szállítási idővel, és ami fontos, áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A jelenlegi dollár-forint árfolyam semminek sem kedvez. De nem csak a hazai, hanem a külföldi piacot nézve, ez az ár még mindig nem mondható magasnak. A magnézium-alumínium vázzal rendelkező elektromos kerékpár 16 colos kerekei elöl és hátul is tárcsaféket kaptak. A viszonylag kisméretű kerekek azért fontosak, hogy a kerékpár könnyen összecsukható legyen. Így a lakásban is kevesebb helyet foglal és berakhatjuk az autó csomagtartójába is.

Buy Gocycle G3 GS pedal assist electric folding sport bike onebot ...

Maximális terhelhetősége 120 kilogramm, a 250W teljesítményű motorjának és a beépített akkumulátorának köszönhetően maximálisan 25km/h sebességre képes. Tisztán elektromos módban 15 kilométert tehetünk meg vele egy feltöltéssel. Használhatjuk az elektromos motort a normál pedálos hajtás segítésére is, így 50 kilométert tehetünk meg vele. Ha az akkumulátor teljesen lemerült, attól még természetesen a láncos hajtásnak köszönhetően normál kerékpárként is használhatjuk. Három színben kapható, fekete, fehér és narancs összeállításban. Előre egy beépített LED lámpát kapunk. Azért, hogy a kerékpár a lehető legjobban csökkentse az út egyenetlenségeit, még egy hátsó teleszkóppal is ellátták.

onebot_s6_1.jpg

A Onebot S6 elektromos kerékpár európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg. A németországi raktárnak köszönhetően, az oldalon található információk szerint, akár 3-5 munkanapon belül is megérkezhet hozzánk

 

____________________________________________________________

 

FIIDO M1 fatbike elektromos kerékpár úttalan utakra

 

Az utóbbi időben egyre többet hallani a FIIDO elektromos kerékpárjairól. A városi közlekedést megcélzó eszközök után megjelent az elektromos FIIDO M1 fatbike, amivel akár a legnehezebb terepekre is kimerészkedhetünk. A FIIDO M1 fatbike 20 colos kerekekkel rendelkezik, a széles abroncsoknak köszönhetően nem csak terepen, de homokon vagy akár havas úton is sokkal jobb tapadást biztosít. Az alumínium váz összecsukható, így arra is lehetőségünk van, hogy összecsukva betegyük a kerékpárt az autó csomagtartójába.

Természetesen elöl és hátul is teleszkópokat találunk. A 250W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására a 7 sebessége Shimano gyártmányú váltót használhatjuk. A 12.5Ah kapacitású akkumulátor segítségével, moped módban, azaz a tekerés mellett egy kis elektromos rásegítéssel akár 100 kilométert is megtehetünk egy feltöltéssel.

A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A sebességváltó mellett egy kis kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami kijelzi a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpár beépített első ledes lámpával is rendelkezik. A Geekbuying webáruháznak köszönhetően nem kínai, hanem európai raktárból rendelhető a FIIDO M1 fatbike. Így áfa és vámmentesen, ingyenes és rövid szállítási idővel rendelhető meg az elektromos terep kerékpár.

A FIIDO M1 elektromos fatbike 999$-ba (328.000 forintba) kerül, ami európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg

Még több FIIDO elektromos kerékpár

 

_____________________________________________________________

 

Samebike JG7186 elektromos kerékpár

 

Az elektromos kerékpárjairól híres Samebike bemutatta a Samebike JG7186 modelljét, amelyet kifejezetten városi használatra szánnak. Ebben segíti a tisztán elektromos módban megtehető 35 kilométeres maximális hatótáv és az összecsukható kivitel. Így az autó csomagtartójában is tárolhatjuk, hogy egy tuti parkoló helyet találva, a maradék kilométereket kerékpáron tehessük meg.

Természetesen nem csak ez az egyetlen pozitívuma, hogy még a csomagtartóban is elfér. Hanem így a városi közlekedésben is használhatjuk. Ugyanis, ha összecsukjuk, akkor a kisebb mérete miatt még a tömegközlekedési eszközökön is magunkkal vihetjük. De akár a munkahelyünkre beérve, az íróasztal környékére is letehetjük tölteni. Még egy fontos dolgot meg kell említeni, mégpedig azt a tényt, hogy a TomTop németországi raktárából vásárolható meg a Samebike JG7186 elektromos kerékpár. Így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen rendelhetjük meg. És jó hír, hogy ez európai raktárak közül most itt a legolcsóbb!

A váz magnézium-alumínium ötvözetből készült, így nem csak erős, de könnyebbé is válik általa. Azért a meghatározó súly nem a vázszerkezet, hanem a 7.5Ah kapacitású telep. Amivel tisztán elektromos üzemmódban 25-35 kilométert, hibrid használat mellett, elektromos rásegítéssel pedig akár 65 kilométert is megtehetünk. A töltés idő pedig 4-5 óra.

Tipikusan városi közlekedésre szánták és összecsukva 77 x 43 x 75 centiméteres lesz. A hátsó kerék felett még egy apró csomagtartó is helyet kapott, hogy a táskánkat is le tudjuk rögzíteni. Az elektromos motor 250W teljesítménnyel rendelkezik, a kerékpár maximális terhelhetősége 120 kilogramm. A 16 colos kerekek elöl és hátul is tárcsaféket kaptak. A kormányon egy LCD kijelzővel ellátott mini computer ad visszajelzést a töltöttségről, sebességünkről és a megtett távolságról. Jó ötlet volt a gyártó részéről, hogy még egy USB portot is kapunk, így kerékpározás közben a mobiltelefonunkat is tölthetjük a kerékpár akkumulátoráról. A Samebike JG7186 elektromos kerékpár külseje nem csak modernebb lett, de az összecsukható váznak köszönhetően a lakásban is könnyebben tárolható és az autó csomagtartójában is szállítható.

A Samebike JG7186 elektromos kerékpár 619$-ba (204.000 forintba) kerül, amit áfa és vámmentesen, európai raktárból rendelhetünk meg

 

_________________________________________________________

 

FIIDO D2 elektromos kerékpár

 

fiido_d2_5.jpg

A FIIDO az olcsó elektromos kerékpárok piacát célozta meg. Több modellel is rendelkeznek, amik teljesítménytől függően a D1 kerékpártól a D3 elektromos kerékpárig bezárólag, a 399$-os ártól egészen 599$-os árig megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb modellt. A FIIDO D2 a kategória közepén helyezkedik el, amit szerencsére most németországi raktárból rendelhetünk meg, így nem kell plusz költséggel számolnunk. A D2 súlya normál kerékpáros szemmel soknak tűnhet, de ez nem egy normál kerékpár. A 19 kilogrammos önsúly egy részét a 250W teljesítményű elektromos motor és a 7.8Ah kapacitású akkumulátor teszi ki.

fiido_d2_2.jpg

Az alumíniumból készült vázat még össze is csukhatjuk, így könnyebben felszállhatunk vele a tömegközlekedési járművekre vagy a kár berakhatjuk az autó csomagtartójába is, ha nyaralás alkalmával magunkkal szeretnénk vinni.

fiido_d2.jpg

A FIIDO D2 kerékpár két módban használhatjuk. Tisztán elektromos hajtással a terheléstől és az útviszonyoktól függően 20-35 kilométert tehetünk meg vele. Kombinált módban, ahol a lábbal való hajtást egészíti ki az elektromos motor, 40-50 kilométert tehetünk meg egy feltöltéssel, a maximális sebességünk pedig 25km/h lehet.

fiido_d2_4.jpg

A kerékpár terhelhetősége 120kg. A kormányon található kezelőszerveken kívül még mobiltelefontartóval is ellátták, amin még egy USB port is helyet kapott. Ezáltal kerékpározás közben, a bicikli akkumulátora még a telefonunkat is töltheti. Elöl és hátul is tárcsafékkel látták el a 16 colos kerekeket, és előre és hátra is beépített lámpákat is kapunk. Hátulra pedig még egy teleszkópot is felszereltek. Kinyitva 130 x 40 x 110, összecsukva pedig 75 x 35 x 65 centiméteres méretekkel rendelkezik.

A FIIDO D2 elektromos kerékpár európai raktárból 519$-ért, azaz 170.500 forintért rendelhető meg

 

______________________________________________________

 

 

fiido_d3.jpg

A FIIDO D3 modell a kategória közepén helyezkedik el, amit szerencsére most németországi raktárból rendelhetünk meg, így nem kell plusz költséggel számolnunk. A D3 súlya normál kerékpáros szemmel soknak tűnhet, de ez nem egy normál kerékpár. A 17 kilogrammos önsúly egy részét a 250W teljesítményű elektromos motor és a 7.8Ah kapacitású akkumulátor teszi ki.

fiido_d3_1.jpg

A FIIDO D2 kerékpár két módban használhatjuk. Tisztán elektromos hajtással a terheléstől és az útviszonyoktól függően 20-40 kilométert tehetünk meg vele. Kombinált módban, ahol a lábbal való hajtást egészíti ki az elektromos motor, 40-50 kilométert tehetünk meg egy feltöltéssel, a maximális sebességünk pedig 25km/h lehet.

fiido_d3_3.jpg

Lehetőség van különböző sebesség módok beállítására is elektromos hajtásban, így 10, 15 és 20km/h sebességet választhatunk ki.

fiido_d3_5.jpg

fiido_d3_6.jpg

A kerékpár terhelhetősége 120kg. Elöl és hátul is tárcsafékkel látták el a 14 colos kerekeket, és előre és hátra is beépített lámpákat is kapunk. Hátulra pedig még egy teleszkópot is felszereltek.

A FIIDO D3 elektromos kerékpár európai raktárból 479$-ért, azaz 161.000 forintért rendelhető meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás