Bár a Xiaomi Redmi Note 9S egy modernebb változat, amibe a Xiaomi már a Qualcomm processzorát szerelte, a Note 9 hiába jelent meg hivatalosan pár nappal korábban, csak most kezdik el feltölteni a webáruházak a készleteket. IPS kijelzője 6.53 colos, felbontása 2340 x 1080 pixeles. A motorháztető alatt nem a Qualcomm, hanem a MediaTek processzora kapott helyet, amely modell ebben a mobiltelefonban debütált előszőr. Az MTK Helio G85 egy nyolc magos processzorral rendelkezik, 2x Cortex A75 mag 2.0GHz-re skálázva és 6x Cortex A55 mag 1.8GHz-en pörög. A grafikus feladatokat a Mali-G52 végzi.

Az előzetes tesztek szerint a Helio G85 az AnTuTu benchmarkban 205000 körüli pontszámra képes. Választható 3GB/64GB és 4GB/128GB-os modell is, emellett pedig 512GB-os memóriakártyát támogat maximálisan, amit nem a két SIM kártyát támogató tálca egyikére kell helyeznünk, hanem külön microSD foglalatot kapott. A Xiaomi Redmi Note 9 természetesen Global Version modell, ami már B20 modemmel is rendelkezik, így elérhető vele a B20-as 4G LTE hálózat is és támogatja a VoLTE-t is. Természetesen 2.4 és 5GHz-es WiFi is elérhető, ahogyan a Bluetooth 5.0 is.

Az előlapi kamera a kijelző felső részén kapott helyet, de nem a noccs szigeten, hanem egy apró lyukat vágtak neki a kijelzőbe. Az előlapi kamera 13 megapixeles felbontással rendelkezik, a hátlapon pedig szám szerint négy kamera várja, hogy a elkészíthessük vele a legjobb képeinket. A fő kamera 48 megapixeles, ami egy 8 megapixeles, 118 fokos látószöggel rendelkező társat kapott. Mellé egy 2 megapixeles makró fotózásra alkalmas és egy 2 megapixeles kamerát pedig a bokeh effekttel ellátott képekhez is felszereltek.

A hátlap alá, a vékony az elérhető legnagyobb akkumulátort tették bele, ami 5020mAh kapacitással rendelkezik és támogatja a 18W-os gyorstöltést is. És az USB Type-C portnak köszönhetően akár a telefonról más mobiltelefont is feltölthetünk. A Xiaomi olyan jó fej volt, hogy bár a telefon Type-C portot kapott, meghagyta a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót és az infra portot sem spórolták le, így akár a TV-t, légkondicionálót és más eszközöket is vezérelhetünk vele. Mivel az európai piacra érkezik a modell, így EU szabványú töltőt kapunk, B20 támogatás és természetesen a magyar nyelvű menü is elérhető a telefon rendszerében.

Bármelyik modell tetszene, a Bangood webáruhában az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen vásárolhatjuk meg őket.

 

Kedvezmény kód: BGN964

 

Kedvezmény kód: BGN9128

 

Kedvezmény kód: BGMMF401

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás