heti_szemezgeto_uj_74.jpg

Itt vagyunk az új heti szemezgetővel. A mai napra az olcsób kiegészítőké a főszerep, amik érdekesek vagy épp olyanok, amiket még nem szereztél be, de biztos nagyon tetszenének.

 

Xiaomi Redmi Xiaoai Play

 xiaomi_redmi_xiaoai_play_1.jpg

A kisméretű hangszóró a Xiaomi XiaoAI hangasszisztensével is együttműködik, bár ezt valószínűleg nem sokan fogják használni, hiszen sajnos még mindig csak kínaiul tud. De ami fontos, hogy a kis hangszórót zenelejátszásra is használhatjuk, így a lakásban a mobiltefonunkkal bluetooth kapcsolaton keresztül összekötve zenét is hallgathatunk rajta.

xiaomi_redmi_xiaoai_play.jpg

A Xiaomi Redmi Xiaoai Play Speaker 19.99$-ba, azaz ~6500 forintba kerül a kedvezmény kóddal

Kupon: H49B6FEDD4E27001

 

__________________________________________________

 

Alfawise PD QC3.0 Bluetooth 4.2 FM transzmitter

alfawise_pd3_0_1.jpg

Egy új FM transzmitterrel jelentkezett az Alfawise. Korábban már ki is próbáltuk az egyik modelljüket, amivel tökéletesen elégedettek voltunk. A fejlesztés jó hatással volt az új termékre, hiszen már nem csak zene lejátszásra és a hívásaink lebonyolítására használhatjuk a Bluetooth 4.2 csatlakozásnak köszönhetően. Így az autó hangrendszerén keresztül hallhatjuk a vonal másik végén lévő beszélgetőpartnerünket.

alfawise_pd3_0.jpg

Az új modellben már egy QC3.0 gyorstöltést is támogató csatlakozó került, amivel így a mobiltelefonunkba is több energiát táplálhatunk egy rövid autóút alatt is, ami nagyon sokszor jól jöhet. Az FM transzmitteren ezen kívül még egy USB port is helyet kapott a pendriveunknak, de akár microSD memóriakártyát is használhatunk. Szerencsére nem kérnek sokat érte, 13.99$-ba, azaz 4350 forintba kerül.

Az Alfawise PD QC3.0 Bluetooth 4.2 FM transzmittert itt találod meg

 

 _________________________________________________

 

Xiaomi Mi True Wireless Earphone Air Lite

 xiaomi_air_lite_2.jpg

A Xiaomi kiadta Air fülhallgatójának olcsóbb, Lite kiadását, ami még így is sok mindent megörökölt a nagytestvértől. Még egy szenzort is kapott, így amikor kivesszük a fülünkből, a zenét automatikusan megállítja.

xiaomi_air_lite_1.jpg

A Xiaomi Air Lite Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal, de természetesen, a vezeték nélküli kapcsolat kompatibilis a régebbi bluetooth verziót használó mobilokkal is. A hófehér toknak köszönhetően tölthetjük fel a füleseket, amiket 4 órán keresztül használhatunk zenehallgatásra, de az akkumulátorral szerelt apró toknak köszönhetően 4 alkalommal tölthetők fel.

xiaomi_air_lite.jpg

Természetesen beépített mikrofonnal is ellátták őket, támogatják az AAC kodeket is, a vezérlésnek köszönhetően pedig fogadhatjuk a hívásokat vagy akár válthatunk a zeneszámok között is. A kis fülhallgató a kedvezmény kóddal 24,99$-ba, azaz mintegy 8100 forintba kerül.

Xiaomi Mi True Wireless Earphone Air Lite TWS bluetooth fülhallgató

Kupon: DHDeals5

 

_________________________________________________

 

BlitzWolf BW-SC4 konyhai mérleg

 blitzwolf_bw-sc4.JPG

Egy új termék a Blitzwoltól, méghozzá egy konyhai mérleg személyében. A letisztult megjelenésű BW-SC4 hófehér kivitelt kapott és természetesen kedvezmény kódunk is van hozzá, amivel olcsóbban megvásárolhatjuk.

blitzwolf_bw-sc4_2.JPG

A 190 x 165 x 18 milliméteres műanyag házas mérleg egy üvegfelületet kapott. 0-5 kilogramm között képes mérni grammonkénti kijelzéssel. A hófehér kijelzővel ellátott mérleg 3 darab AAA méretű elemmel működik, az érintésérzékeny vezérlésnek köszönhetően pedig egyszerű a használata.

A BlitzWolf BW-SC4 konyhai mérleg 16.99$-ba, azaz ~5.550 forintba kerül a kedvezmény kóddal

Kupon: BGBWSC4KT

 

_________________________________________________

 

 Haylou Solar okosóra

A fém házzal rendelkező Haylou Solar okosóra szilikon szíjjal rendelkezik. Pulzusmérővel és ellátták és 12 különböző sportmódot mérhetünk vele. A kör alakú óratokban egy 1.28 colos, 240 x 240 pixeles TFT panel kapott helyet. A folyamatos pulzusmérés 24 órán keresztül képes mérni. A sportmódok között megtaláljuk a séta, futás, kerékpározás, jóga, kosárlabda, foci módokat is. Az IP68-as védettségnek köszönhetően a fürdőkádba is magunkkal vihetjük. Természetesen képes hívás és üzenet értesítés kijelzésre is a mobiltelefonunkra telepített Haylou Fit alkalmazás és a bluetooth kapcsolat segítségével.

Stopper, mobiltelefonos zenelejátszó vezérlés, időjárás és relaxációs módot is kap az okosóra. A beépített akkumulátora akár 30 napos üzemidőre is elegendő, de a 24 órás pulzusméréssel ez az érték 15 napra csökken. Ami valljuk be, nem rossz még így sem, hogy csak két hetente kell majd töltenünk az órát. A Haylou Solar okosóra 39.99$-ba, azaz 13.000 forintba kerül.

A Haylou Solar okosórát itt találod meg

EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

 _________________________________________________

 

Xiaomi Mijia Youpin JIUXUN csavarhúzó 18 fejjel

xiaomi_mijia_youpin_jiuxun.jpg

Azt hiszem ez az a termék, amiről nem kell sokat beszélnem. A Xiaomi szinte mindenhol ott van, így nem csak laptopot, fülhallgatót, mobiltelefont, hanem most egy csavarhúzót is készítettek.

xiaomi_mijia_youpin_jiuxun_1.jpg

A Xiaomi Mijia Youpin JIUXUN csavarhúzó markolatában találhatók a cserje fejek, amivel a könnyű otthoni munkákat elvégezhetjük. A Xiaomi Mijia Youpin JIUXUN csavarhúzó 12$-ba, azaz körülbelül 3900 forintba kerül

A 18 fejes Xiaomi Mijia Youpin JIUXUN csavarhúzót itt találod meg

 

Olvastad már?

BlitzWolf BW-UP3 teszt – A leggyorsabb pendrive-om

Bakeey 10W Qi vezeték nélküli töltőállomás teszt

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás