Külsőre nem látható a különbség, a sima Xiaomi Air 2 és a Xiaomi Air 2S között, de az eltérések nem is kívül, hanem belül mutatkoznak meg.

A Xiaomi Air 2S nem hiába „csak” egy ráncfelvarott modell lett, hiszen az ismert külső nem változott. A fülhallgatók egyenként most is csak 4.5 grammot nyomnak, hogy hosszútávon se legyen zavaró a használatuk.

Megmaradt a zajszűrő (ENC) funkció, ami a kettős mikrofonnak köszönhetően képes zenehallgatás közben kiszűrni a külső zajokat. Ezáltal pedig nem csak zenehallgatás közben, de telefonálás közben is jobban fog hallani minket a hívó fél, a zajszűrésnek köszönhetően pedig mi is tisztábban fogjuk hallani a vonal másik felén lévő partnerünket.

A Xiaomi Air 2S már a legújabb Bluetooth 5.0 technológiát használja, de ez természetesen visszafelé kompatibilis, így régebbi protokollt támogató mobiltelefonnal, okosórával, laptoppal vagy táblagéppel is használhatjuk. És pont ez az előnye a fülhallgatónak, hogy bármikor, bárhol használatba vehető. Nem kell több eszközt magunkkal vinni, elég csak egyet, amivel a Bluetooth kapcsolaton keresztül számos eszközhöz csatlakozhatunk.

A Xiaomi Air 2S tokja, amiben a fülhallgatókat tárolhatjuk, nagyobb akkumulátort kapott, de nem csak ez az egyetlen újítás. A tartójának akkumulátora 300mAh-ról 450mAh kapacitásra nőtt, a füleseket egy feltöltéssel már 4 helyett 5 órán át használhatjuk. Ha feltöltjük a tartókat, akkor pedig akár 24 órán át használhatjuk őket. Újdonság a vezeték nélküli töltés, így már nem csak az USB Type-C kábelen láthatjuk el energiával, hanem egy Qi töltést támogató töltőre helyezve is feltölthetjük őket. Számos protokollt és kodeket támogat a Xiaomi Air 2S, köztük az újabb Xiaomi telefonokban is megtalálható LHDC rendszert is. A Xiaomi Air 2 és Xiaomi Air 2S közötti különbségeket az alábbi táblázatban találjátok:

  Xiaomi Air 2 TWS Xiaomi Air 2S TWS
Modell TWSEJ02JY TWSEJ05WM
Súly 4.5g 4.5g
Méret Tok méret 60x60x45mm Tok méret 60x60x45mm
Driver mérete 14.2mm 14.2mm
Kapcsolat Bluetooth 5.0 Bluetooth 5.0
Max. távolság 10 méter 10 méter
Akkumulátor kapacitás 40mAh 40mAh
  Tok akkumulátora: 300mAh Tok akkumulátora: 450mAh
Töltési idő 1 óra 1 óra
Zenelejátszási idő 4 óra 5 óra
  14 óra a tokkal feltöltve 24 óra a tokkal feltöltve
Vezeték nélküli töltés Nem támogatott Támogatott
Kodekek LHDC/SBC/AAC LHDC/SBC/AAC
Protokollok BLE/HFP/HSP/A2DP/AVRCP BLE/HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Környezeti zajszűrés Támogatott Támogatott
Vízállóság IPX5 IPX5
Ár 59.99$ 79.99$

 

Mindkét termék megvásárolható a Geekbuying európai raktárából, így rövid szállítási idővel áfa és vámmentesen rendelhetőek

Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató

Xiaomi Air 2S TWS fülhallgató

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás