A Xiaomi az amerikai székhelyű Huami-val egyre szorosabbra fűzi a kapcsolatát, nekik köszönhetünk számos Amazfit terméket is. Legújabb meglepetésük egy igazán különleges, eddig nem látott, ívelt kijelzővel rendelkező okosóra.

Az Indiegogo közösségi finanszírozási platformon keresztül lehetőség adódott az adományok által, hogy idén bemutatásra kerüljön az új termék. Az információk szerint a forgalmazásra azonban még kicsit várnunk kell, hiszen a Huami információi alapján augusztusban kezdik meg a termék árusítását.

Az igazán különleges Amazfit X háza teljesen fém borítást fog kapni, az ívelt kijelzője 2.07 colos lesz. A gyártó állítása szerint, a hajlított kivitel lehetővé teszi, hogy a normál okoskarkötő méretekhez képes 244%-kal nagyobb megjelenítőt használhassanak, amely 336ppi értékkel és 430 nites fényerővel fog rendelkezni. Okosóraként hivatkoznak rá, amelynek 220mAh akkumulátor kapacitása a gyártó állítása szerint 7 napos üzemidőre elegendő.

amazfit X

Az Amazfit X új, hajlított megjelenítős megoldás valószínűleg sokaknak tetszeni fog, ahogyan nekünk is szimpatikus ez a stílus. Amint bővebb részleteket is megtudunk az okoskarkötőről, újra jövünk a friss hírekkel.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás