A gyártó kicsit belehúzott az utóbbi időben és egyre-másra mutatja be újabbnál újabb termékeit. A BlitzWolf BW-VP4 egy FullHD felbontással rendelkező projektor, ami hangszóróként és médialejátszóként egyaránt használható.

A többfunkciós projektoron Android 7.1-es verziójú rendszert találunk. Így így különféle alkalmazásokat és játékokat is telepíthetünk rá. A kivetítő a RockChip RK3368 típusú processzorát használja, amit egy PowerVR G6110 egészít ki. Memóriából 2GB áll rendelkezésre, a belső tárhely mérete pedig 16GB.

A BlitzWolf BW-VP4 támogatja az Active Shutter 3D-t és automata fókusszal is rendelkezik, így képes magától beállítani, hogy a vásznon a lehető legélesebb képet kaphassuk. Az 5000:1 kontrasztaránnyal rendelkező projektor 300 ANSI Lumen fényerősséggel rendelkezik, így igazából az esti órákban tudjuk élvezni az általa megjelenített képet.

A 24.7 x 16.5 x 13.5 centiméteres mérete és 850 grammos súlya lehetővé teszi, hogy akár a kertbe is könnyedén magunkkal vihessük. Ezért pedig a BlitzWolf mérnökei még egy 4000mAh kapacitású akkumulátorral is ellátták. Csatlakozók közül kapunk HDMI bementet, 2 USB portot, analóg bemenetet és 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozót is. Felszerelték bluetooth-al és 2.4/5GHz-es WiFi-vel is, így az Android rendszernek köszönhetően akár YouTube videókat is nézhetünk róla. Vetítő távolsága 1-8 méter, amivel így 50-300 colos méret közötti képet kapunk és természetesen beépített hangszórókkal is rendelkezik.

A nála nagyobb testvérét, ami szintén FullHD felbontással, ám nagyobb mérettel rendelkezik, 219$-os áron vásárolhatjuk meg. Az új, hordozható és szintén FullHD felbontással, Android rendszerrel rendelkező projektorért 339$-t kérnek, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolható meg.

A BlitzWolf BW-VP3 projektort itt találod meg

A hordozható BlitzWolf BW-VP4 projektor pedig itt vásárolható meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás