Újabb alacsony árú robotporszívóval rukkolt elő a gyártó, az Alfawise V8S Max személyében. Az Alfawise V10 Max-ot mi is kipróbáltuk és arra a véleményre jutottunk, hogy ez most az egyik legjobb okos robotporszívó az olcsóbbak közül. A V8S ugyan nem kapott LDS szenzort, amivel képes feltérképezni a környezetét, cserébe viszont UV lámpával szerelték fel, így nem csak porszívózik, hanem az UV fénynek köszönhetően csírátlanításra is képes.

Az Alfawise V8S Max 1800Pa szívóerővel rendelkezik és a 600ml kapacitású portartálya mellett egy 350 milliliter űrtartalmú víztartályt is kapunk hozzá. Így ha ezeket kicseréljük, akkor a padlót is feltörölhetjük vele. A robotporszívó alján két oldalsó forgó kefét és egy szőnyegkefét is kapunk, amivel sokkal alaposabban képes kisöpörni a szálak közé tapadt piszkot, hogy aztán felszívja azokat. A porszívó alján még egy UV LED is található, így miközben porszívóz vagy felmost, az UV fénnyel megvilágítja a padlót. Az UV fény csíraölő hatású, így tisztábbá varázsolhatjuk vele a lakásunkat.

A 2600mAh kapacitású akkumulátorával egy 150 négyzetméter alapterületű területet takaríthatunk ki. A dokkolójára automatikusan visszaáll dolga végeztével, de a porszívót tölthetjük közvetlenül az adapterével is, ami EU szabványú csatlakozóval rendelkezik.

A mobiltelefonos alkalmazás segítségével beállíthatunk időzítést is, hogy mikor kezdje el a takarítást. A kisebb küszöböket is képes megmászni, 1.8 centiméteres magasságig, így a különálló szobákat is tisztán tarthatjuk vele.

Az új Alfawise V8S Max robotporszívó 179.99$-ba, kerül, ami az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Ha egy olcsó okosporszívót szeretnél, akkor pedig jó választás lehet az Alfawise V10 Max, ami lézeres szenzorának köszönhetően képes feltérképezni a lakást

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás