Az Elephone-ra a saját kategóriáján belül mindig is úttörőként tekintettem. A kisebb kínai gyártók közül ők azok, akik mindig tudnak valami újat mutatni, és a legújabb technológiai megoldásokat is képesek az alacsonyabb pénztárcával rendelkezők felé lefordítani. Így készülhetett el a 48 megapixeles hátlapi kamerával, NFC-vel rendelkező, Android 10 rendszert futtató Elephone E10, ami jelenleg 109$-ba kerül.

Elephone E10 mobiltelefon

Az Elephone E10 vásárlásába bátran belevághatnak azok is, akik egy relatív olcsó, de mégis a hazai hálózatra is felkészített, szinte mindennel ellátott mobiltelefonra vágynak. Az Android 10 rendszere természetesen magyar nyelvű menüvel is rendelkezik, a két SIM kártyát kezelő modell pedig fel lett készítve az itthon is használt 800MHz-es 4G hálózatra is.

Méretes kijelzővel rendelkezik, hiszen a 6.5 col korábban már majdnem a kisebb táblagépek kategóriája volt. A HD+ felbontással rendelkező panel 1560×720 pixeles és egy csepp alakú noccsot kapott a kijelző tetején, ahová a 13 megapixeles előlapi kamerát helyezték el. A megjelenés mellett a minőségre is odafigyeltek az Elephone-nál, hiszen a telefon hátulja üvegből készült, ide került a 48 megapixel felbontású fő kamera, ami még egy 13, 5 és 2 megapixeles optikát is kapott kiegészítésként.

A telefon meghajtásáról a MediaTek MT6762D processzor gondoskodik, ami nyolc magos és maximálisan 1.8GHz-re képes. Memóriából 4GB-ot kapunk, a belső tárhely mérete 64GB, de lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, egészen 256BG-os méretig.

Természetesen mindent kapunk, amire csak szükségünk lehet, bluetooth, 2.4 és 5GHz-es WiFi, GPS/AGPS/GLONASS műhold támogatást, sőt még NFC-vel is ellátták, így az érintéses fizetéssel is élhetünk. Az USB Type-C csatlakozóján keresztül tölthetjük fel a 4000mAh kapacitású akkumulátorát, amihez egy európai szabványú 10W teljesítményű töltőt is mellékelnek a csomagban.

Az Elephone E10 mobiltelefon 37.000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás