Itt az újabb heti szemezgető egy Xiaomi haj és szakállnyíróval, új ebook olvasóval, egy olcsó okos robotporszívóval és sok minden mással!

 

BlitzWolf BW-SA2 M.2 SSD

BlitzWolf®BW-SA2 M.2 SATA 6Gb/s SSD 256GB with High-Speed Read ...

Ha az asztali gépünket vagy a laptopunkat szeretnénk felturbózni, hogy egy kis plusz sebességre tegyünk szert a merevlemezekkel szemben, akkor ebben a BlitzWolf BW-SA2 M.2 SSD nagy segítséget fog nyújtani.

A kis meghajtó 256GB-os kapacitással rendelkezik és természetesen használhatjuk Windows, Mac vagy Linux rendszer alatt is. 540MB/s olvasási és 500MB/s írási tempó a maximuma. A leggyorsabb meghajtókkal nem ér fel, de még mindig sokkal gyorsabb, mintha egy merevlemezt használnák a gépünkben. A kedvezmény kóddal az árát is lecsökkenthetjük, így máris csak 35.99$-ba kerül, ami 11850 forintnak felel meg.

A BlitzWolf BW-SA2 M.2 SSD meghajtót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGN490B

 

________________________________________________________

 

Alfawise LS02 dupla kamerás menetrögzítő beépített GPS modullal

A 150 fokos látószöggel és F1.8 apertúrával rendelkező kamera FullHD, azaz 1920 x 1080p felbontásra képes. A kéminőségért a Sony IMX307LQD/LQR Starvis szenzor felel, ami mellé egy Novatek 96660 feldolgozó processzort kapott. A Starvis kamerának köszönhetően sokkal jobb éjszakai felvételek készíthetők. Az Alfawise LS02 különlegessége, hogy a beltérben is képes rögzíteni, amely kamera szintén 150 fokos látószöggel rendelkezik.

A beépített GPS által a felvett videók mellé rögzül a GPS pozíciónk és a helymeghatározás által mért sebességünk is. A koordináták által a kamera szoftverének segítségével az asztali Google térképen, nyomon követhető az útvonalunk. WiFi kapcsolattal is ellátták, hogy összekapcsolhassuk a mobiltelefonunkkal. De egy 3 colos érintőkijelzőt is kapott, amivel sokkal könnyebbé válik a kamera beállítása.

A szivargyújtóhoz csatlakoztatva automatikusan megkezdi a menetrögzítést, amihez microSD memóriakártyát használhatunk. Az autót leállítva pedig az utolsó másodperceket is a memóriakártyára másolva, automatikusan kikapcsol. A használatával nem kell egy külön GPS adatrögzítőre költenünk és nem csak az utat, hanem az autó belső terét és ezzel együtt az ablakokon leresztül a kamera által látott teret is rögzíthetjük.

Az Alfawise LS02 menetrögzítő kamerához kedvezmény kódot is szereztünk, amivel 75$-ra (23000 forintra) csökkenthető az ára. Az áfa és vámmentes szállításhoz, a kosárba téve az EU Priority Line opciót válaszd

Kedvezmény kód: ILALFA1014

Olvasd el a tesztünket, amiben videót is készítettünk a kamera képminőségéről

Az Alfawise LS02 menetrögzítő kamerát itt találod meg

 

______________________________________________________

 

Xiaomi ENCHEN – Szakáll és hajnyíró

 

A Xiaomi minden területen otthonosan mozog, így teljesen belefér az ökoszisztémájukba, hogy a laptopok, mobiltelefonok, elektromos rollerek mellett hajnyírót is készítenek.

Több féle Xiaomi ENCHEN szettből is választhatunk, amiből az alap verzió mellett olyan kiegészítőket is kapunk, mint a plusz ollók és hajvágó köpeny. Bármelyiket is választjuk, az alap trimmer ugyanaz a kerámia fejes hajnyíró, ami 7500 fordulat/perc teljesítményre képes és egy feltöltéssel 45 percig képes működni.

A penge vágóméretét 0.8-2 milliméter közé állíthatjuk és ezen kívül különböző méretű fejeket is kapunk hozzá. Nem csak hajat vághatunk, hanem akár borotválkozásra is használhatjuk. Az USB portos töltésnek köszönhetően pedig a nyaralásra is magunkkal vihetjük, ha csak borotválkozásra használnánk. Szerencsére az ára is igen kedvező, hiszen a legolcsóbb szett 19.79$-ba, míg az összes extrával ellátott verzió 22.49$-ba, azaz 7400 forintba kerül.

A Xiaomi ENCHEN szakáll és hajnyírót itt találod meg

 

________________________________________________________

 

OneBot S6 elektromos kerékpár európai raktárból áfa és vámmentesen

onebot_s6_1.jpg

A magnézium-alumínium vázzal rendelkező elektromos kerékpár 16 colos kerekei elöl és hátul is tárcsaféket kaptak. A viszonylag kisméretű kerekek azért fontosak, hogy a kerékpár könnyen összecsukható legyen. Így a lakásban is kevesebb helyet foglal és berakhatjuk az autó csomagtartójába is.

onebot_s6_2.jpg

Maximális terhelhetősége 120 kilogramm, a 250W teljesítményű motorjának és a beépített akkumulátorának köszönhetően maximálisan 25km/h sebességre képes. Tisztán elektromos módban 15 kilométert tehetünk meg vele egy feltöltéssel. Használhatjuk az elektromos motort a normál pedálos hajtás segítésére is, így 50 kilométert tehetünk meg vele. Ha az akkumulátor teljesen lemerült, attól még természetesen a láncos hajtásnak köszönhetően normál kerékpárként is használhatjuk.

Buy Gocycle G3 GS pedal assist electric folding sport bike onebot ...

Három színben kapható, fekete, fehér és narancs összeállításban. Előre egy beépített LED lámpát kapunk. Azért, hogy a kerékpár a lehető legjobban csökkentse az út egyenetlenségeit, még egy hátsó teleszkóppal is ellátták.

A Onebot S6 elektromos kerékpár európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg. A németországi raktárnak köszönhetően, az oldalon található információk szerint, akár 3-5 munkanapon belül is megérkezhet hozzánk

 

________________________________________________________

 

Dibea BX-350 akkumulátoros porszívó

Dibea BX350 14.8V Lithium Ion Cordless Bagless Hand and Car Vacuum ...

A Dibea otthonosan mozog a takarító eszközök piacán, a legújabb modelljük egy akkumulátoros megoldás, amit kis méretének köszönhetően morzsaporszívónak, de a toldó fejnek köszönhetően a padlót is feltakaríthatjuk vele.

Dibea BX 350 Wireless Vacuum Cleaner Household Handheld | Power Vacuum

Természetesen akkumulátoros kivitelének köszönhetően nem veszi fel a verszenyt a hálózatról működtethető társaival. De az 5000Pa szívóerő elegendő lehet az kis területen összegyűlt apró piszok eltávolítására. Szűrőjét HEPA filterrel is ellátták, az elektromos fej pedig a forgó kis sörtéknek köszönhetően a szőnyegből is jobban eltávolítja a szennyeződést. A 2200mAh kapacitású akkumulátorával 30 percig takaríthatunk vele. Szerencsére most európai raktárból rendelhető, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen rendelhetjük meg. Sőt, még kedvezményünk is van hozzá, így most még olcsóbb a Dibea BX-350 akkumulátoros porszívó. A kedvezmény kóddal 42.99$-ba, azaz mintegy 14.500 forintba kerül.

A Dibea BX-350 akkumulátoros porszívót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCZDSA

 

________________________________________________________

 

Itt van a Xiaomi MiReader E-book olvasó

Számos műszaki termék után az e-book olvasók piacára törne be a Xiaomi, a 6 colos Xiaomi Duokan könyvolvasójával. Egy módosított Android 8.1 rendszert futtat a Doukan, aminek meghajtásáért egy 4 magos Alwinner processzor és 1GB memória felel. A belső tárhely mérete 16GB, így valószínűleg bőven elegendő mennyiségű tárterület marad az elektronikus könyveink számára.

Az e-book olvasó támogatja a txt, epub és pdf formátumokat is. Az USB Type-C portján pedig elláthatjuk energiával az 1.800mAh kapacitású akkumulátorát. A kedvezmény kóddal itt is csökkenthetjük az árat, egészen 112.99$-ra, azaz 36.600 forintra. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Xiaomi E-book olvasót itt találod meg

Kedvezmény kód: BG19414e

 

________________________________________________________

 

Akciós a legújabb Xiaomi Redmi 9S mobiltelefon

Már te is beszerezheted a legújabb Xiaomi Redmi Note 9S mobiltelefont!

A Xiaomi Redmi Note 9S számos újítása közé sorolhatjuk a P2i nano bevonatával ellátott Gorilla Glass üveget, ami így egy vízlepergető réteget kapott. Óriásira nőtt az IPS kijelző, ami így már 6.67 colon terpeszkedik és 2400 x 1080 pixeles felbontást kapott.

A motorháztető alatt a Qualcomm Snapdragon 720G SoC kapott helyet. A nyolc magos processzor 2x Kryo 465 (CA76) 2.3GHz-re skálázott és 6x Kryo 465 (CA55) 1.8GHz-en pörgő magot tartalmaz. A 8 nanométeres gyártástechnológiával készülő processzor Adreno 618 grafikus gyorsítót kapott. Az előzetes tesztek szerint ez a processzor az AnTuTu benchmarkban 276000 körüli pontszámra képes. A jelenlegi változat 4GB memóriát és 64GB tárhelyet kapott, de elérhető 6GB/128GB-os kiszerelésben is. Emellett pedig 512GB-os memóriakártyát támogat maximálisan, amit nem a két SIM tálca egyikére kell helyeznünk, hanem külön microSD foglalatot kapott.A ma indult értékesítés startjától elérhető ez a Global Version modell, ami már B20 modemmel is rendelkezik, így elérhető vele a B20-as 4G LTE hálózat is és támogatja a VoLTE hálózatot is. Természetesen 2.4 és 5GHz-es WiFi is elérhető, ahogyan a Bluetooth 5.0 is. Újdonság, hogy az ujjlenyomat olvasó szenzor nem a telefon hátuljára, hanem a készülék jobboldalára került.

Az előlapi kamera a kijelző felső részén kapott helyet, de nem a noccs szigeten, hanem egy apró lyukat vágtak neki a kijelzőbe. Az előlapi kamera 16 megapixeles felbontással rendelkezik, a hátlapon pedig szám szerint négy kamera várja, hogy a elkészíthessük vele a legjobb képeinket. A fő kamera 48 megapixeles, ami egy 8 megapixeles, 119 fokos látószöggel rendelkező társat kapott. Mellé még egy 5 megapixeles makró fotózásra alkalmas és egy 2 megapixeles kamerát pedig a bokeh effekttel ellátott képekhez is felszereltek. A Xiaomi átdolgozta a kamera szoftverét, így a Night Mode 2.0 szoftverükkel sokkal szebb éjszakai fotókat készíthetünk.

A hátlap alá, a vékony házba elérhető legnagyobb akkumulátort tették bele, ami 5020mAh kapacitással rendelkezik és támogatja a 18W-os gyorstöltést is. A gyártó adatai szerint ez a kapacitás akár 29 óra telefonálásra is elegendő.

Xiaomi Redmi Note 9S Global Version 4GB/64GB

💥Ár: 209$ ~67600 forint

🔹Kupon: BGMMF401🔹

🛒https://bit.ly/2xB4W9r

✈️EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

💥Ár: 256$ ~82400 forint
🔹Kupon: BGMMF402🔹
✈️EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

__________________________________________________

 

Az olcsó, de okos Alfawise V10 Max robotporszívó

 

Már nem csak a Xiaomi az egyeduralkodó a Roborock szériájával, szépen jönnek fel a kisebb gyártók is. A Roborock S50 árának majdnem felébe kerül az Új Alfawise V10 Max. Az S50-hez hasonlóan lézeres letapogatást és szoba felismerést, mobiltelefonos vezérlést, térképet és felmosófejet is kapott az új jövevény.

Ahogyan a Roborock, a V10 Max is SLAM algoritmust használ, így a robotporszívó tetején található lézeres szenzorral 360 fokban pásztázza körbe a lakásunkat, hogy felismerje az akadályokat és a szobában található tárgyakat, hogy azokat kikerülve a leggyorsabb és legalaposabb takarítást végezhesse el. 2000Pa szívóerővel rendelkezik az Alfawise V10 Max, amit a Google Home és Amazon Alexa rendszerekkel, angol nyelven még hangutasításokkal is vezérelhetünk. A telefonos alkalmazással pedig a szoba térképét is kirajzolja nekünk a beépített lézeres radarnak köszönhetően.

400 milliliteres portartályt és 450 milliliteres víztartályt is mellékelnek hozzá. Így akár ezt is választhatjuk, ha fel szeretnénk törölni a padlót. Az oldalsó kefék mellett még egy alsó szőnyegkefével is ellátták, így már alaposabb tisztítást képes végezni, akárcsak a Roborock S50. A telefonos alkalmazásnak köszönhetően a virtuális fal lehetőségével is élhetünk, az ujjunkkal kijelölhetjük, hogy az általa kirajzolt térképen, hol takarítson fel. 4500mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így egy feltöltéssel egy 120 négyzetméter alapterületű helyiséget takaríthatunk ki vele. Természetesen oldalsó és alsó szenzorokkal is ellátták, így még a lépcső széléről sem fog leesni. Képes meghatározni helyzetét a szobán belül, így dolga végeztével automatikusan visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát.

Természetesen a kiegészítők között kapunk víztartályt, két felmosó moppot, két HEPA szűrőt, oldalsó és alsó kefét, leírást és egy európai szabványú adaptert a dokkoló mellé. Ahhoz képest, hogy mi mindent tud, nagyon baráti árazást kapott. Hiszen az alacsony ár mellett még kedvezmény kódot is kaptunk hozzá. Ha felhasználjuk a kupont, akkor 219$-ért (66.000 forintért) vásárolható meg, amit a Netherlands Registered(PDM)/EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az Alfawise V10 Max robotporszívót itt találod meg

Kedvezmény kód: ALFAV10MAX  

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás