A BlitzWolf BW-VC2 elődje pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg. Ahogy a mostani friss modell, úgy a korábbi BW-VC1 is elég gyorsan berobbant a köztudatba, hiszen alacsony áron kínált olyan funkciókat, amiket a híres Roborock S50. Ám az árcédulán megjelenő összeg az ellenfélhez képest nevetségesen alacsony volt.

A BlitzWolf BW-VC2 egy alapos törlesztés a vásárlók felé, hiszen most már egy víztartályt is kapunk, így porszívózás közben a padló felmosására is képes a BW-VC2 okos robotporszívó. A héten próbáltuk ki az Alfawise V10 Max modellt, ami szintén nagyon tetszett nekünk.

 

Alfawise V10 Max teszt – Ez most az egyik legolcsóbb okos robotporszívó

 

Egy csomó olyan dolgot kapott, amiket csak a nevesebb társak viselnek. A robotporszívók között szinte legnagyobb szívóerőt, ami jelen eseteben 2200PA. Az akkumulátorára sem lehet panaszunk, hiszen ez a kapacitás is a drágább modellekből lehet ismerős, 5200mAh az akkupakk mérete. Okos porszívó lévén ellátták WiFi-vel és mobiltelefonos kapcsolattal is, így a letölthető alkalmazásával a telefonról vezérelhetjük.

LDS szenzorral is ellátták, így a lehető legmodernebb, lézeres távolságmérést és szoba felismerést tudhatja magáénak. Így egy virtuális térképet kirajzolva ismeri fel a helyiséget és így határozza meg a legjobb takarítási útvonalat. Elöl, oldalt és alul is szenzorokkal látták el, amivel felismeri, ha egy tárgy felé közelít. Így nem megy neki, az akadályoknak, mint a “buta” társai, hanem kikerüli azokat. Ez segít abban is, hogy ha a ház felső szintjén takarítanánk, a porszívó alján lévő szenzor érzékeli, ha a lépcső szélére ér és automatikusan leáll a mozgása, hogy elkerülje a véletlen leesést.

Mi az az LDS szenzor? Az LDS (Laser Distance Sensor) egy a robotporszívó tetején található 360 fokban forgó lézeres távolságmérő szenzor. Nagy letapogatási sebességgel rendelkezik, így ezt egy másodperc alatt több ezerszer teszi meg. Ezáltal nyílik lehetőségünk arra is, azon kívül, hogy így a porszívó nagyon pontos helymeghatározást tesz lehetővé, hogy térben el tudja magát helyezni a helyiségben. Így képes egy térképet rajzolni maga köré a felismert tárgyakat figyelembe véve, amit akár a mobiltelefonunkon is megnézhetünk, ami nagyban segíti a gyors és alapos takarításban.

A portartálya 380 milliliter űrtartalommal rendelkezik, míg a hátulra felszerelhető víztartályba 100 milliliter folyadékot tölthetünk, amivel a porszívó aljára felhelyezhető felmosófejen keresztül a padlót is képes feltörölni. A porszívó alján egy forgó kefét is találunk, ami a szőnyegeket segíti tisztán tartani. Hasmagasságának köszönhetően maximálisan 1.5 centiméter magas akadályokon képes áthaladni, hogy átjusson egyik szobából a másikba.

A mobiltelefonos alkalmazás segítségével lehetőségünk van külön területet meghatározni neki a helyiségben, hogy csak ott takarítson ki. Illetve beállítható időzítő funkció is, hogy mikor induljon el automatikusan takarítani. A porszívózás befejeztével pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára, hogy feltöltse az akkumulátorát.

A BlitzWolf BW-VC2 robotporszívó a kedvezmény kóddal 288.99$-ba, azaz 96.000 forintba kerül. A Banggood jóvoltából, most egy BlitzWolf párásítót is kapunk a robotporszívó mellé. Ahhoz, hogy áfa és vámmentesen rendeljük meg, válasszuk az EU Priority Line opciót.

Kedvezmény kód: BGBWVCD

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás