Ami jó, azon nem kell változtatni. Valószínűleg így gondolkodtak a Xiaomi FIMI X8 SE 2020 drónt készítő csapat tagjai is, akik nem egy vadonatúj géppel rukkoltak elő, hanem felturbózták a 4K felvételre képes X8 SE drónt. Ennek köszönhetően megszületett a frissített X8 SE 2020 modell.

Külsőre szinte ugyanazt a formát kapjuk. Így most is a DJI Mavic féle összehajtható szárnyakkal operál az új madár. Mérete nem változott, azonban a súlya 790 grammról 765 grammra csökkent. A súlycsökkentés eredménye, hogy az akkumulátor tovább bírja szuflával, így a maximális 33 perc helyett már 35 percet tölthetünk a levegőben. A GPS, Glonass támogatás pedig kibővült a Beidou műholdak használatával.

A kontroller által használt 5GHz-es frekvencia változatlan maradt, de a hatótávot sikerült növelni, így a maximális távolság a kontroller és a drón között a korábbi 5000 méterről, 8000 méterre nőtt. A kamera látószöge is változott, a korábbi 78 fokról, már 80 fokos látószöggel rendelkezik. A szenzor mérete 1.26”-ra változott és a rekeszértéken is sikerült javítani, ami már F/2.0-val rendelkezik. Megmaradt a 4K felbontás 3840×2160 30/25/24fps módokon és bekerült a 2.7K felvételi mód is.

A kontrollerrel rendelkező drón olcsóbb lett és most európai raktárból is rendelhető, amivel áfa és vámmentesen érkezik meg hozzánk a termék.

A Xiaomi FIMI X8 SE 2020 drón az előrendelői akcióban 399$-ba (132.500 forintba) kerül, a szállításért 13$-t kell fizetnünk

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás