Óriási érdeklődés övezi a Haylou Solar okosórát, így rövid idő alatt már közel 15 ezren gondolták úgy, hogy támogatják a termék elkészítését. Így a kitűzött összeg több, mint hétszerese gyűlt már össze a közösségi finanszírozási portálon.

Amit a Haylou Solar okosóráról tudni lehet az elsődleges információként, az az alacsony ára. A hírek szerint 19.5 euró körül fog startolni, így ha tartja ezt az árat, akkor körülbelül 7300 forintos összegre számíthatunk.

A fém házzal rendelkező Haylou Solar okosóra szilikon szíjat fog kapni. Pulzusmérővel lesz szerelve és 12 különböző sportmódot mérhetünk vele. A kör alakú óratokban egy 1.28 colos, 240 x 240 pixeles TFT panel fog helyet kapni. A folyamatos pulzusmérés 24 órán keresztül képes mérni. A sportmódok között megtaláljuk a séta, futás, kerékpározás, jóga, kosárlabda, foci módokat is. Az IP68-as védettségnek köszönhetően a fürdőkádba is magunkkal vihetjük. Természetesen képes hívás és üzenet értesítés kijelzésre is a mobiltelefonunkra telepített Haylou Fit alkalmazás és a bluetooth kapcsolat segítségével.

Stopper, mobiltelefonos zenelejátszó vezérlés, időjárás és relaxációs módot is kap az okosóra. A beépített akkumulátora akár 30 napos üzemidőre is elegendő, de a 24 órás pulzusméréssel ez az érték 15 napra csökken. Ami valljuk be, nem rossz még így sem, hogy csak két hetente kell majd töltenünk az órát.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás