Az utóbbi hetekben önkéntelenül is beszorultunk a négy fal közé. Ilyenkor jöhet jól a Xiaomi WalkingPad C1, amivel nem kell hagynunk, hogy eltunyuljunk, máris sétálhatunk vagy kocoghatunk a lakásban.

A Xiaomi egy otthon bármikor használható sétapaddal jelentkezett a tavalyi évben. Szerencsére a kezdeti magas ár mostanra mérséklődött. és már jóval barátibb áron szerezhetőbe a WalkingPad C1. Ha kint rossz idő van, vagy épp nem mehetünk ki, vagy nem akarunk kimenni az utcára, bent a lakásban még így is nyugodtan formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 6km/h tempóra is képes a Xiaomi WalkingPad C1, így még egy kis kocogásra is lehetőségünk van.

Az összecsukható kialakítása révén nem foglal sok helyet a 85.5 x 52.8 x 14.55 centiméteres méretével. A használatában segítségünkre lesz az elöl található két kis kerék is, amivel így könnyebb lesz mozgatnunk a Xiaomi WalkingPad C1-et. Mobiltelefonos alkalmazással is rendelkezik. Választhatunk manuális és automata mód között, ilyenkor egy külön edzésterv szerinti programot futtat le, különböző sebességi fokozatokkal. A sétapad maximális terhelhetősége 90 kilogramm. A legkisebb sebesség 0.5, a legnagyobb pedig 6km/h lehet.

A Xiaomi WalkingPad C1 a Geekbuying európai raktárában 319.99$-ba (~106.000 forintba) kerül, amit így áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel rendelhetünk meg

A Xiaomi WalkingPad C1 sétapadot itt találod meg

 

Kesztyűk, maszkok, kiegészítők

Senki nem gondolta volna, hogy egyszer majd maszkban fogunk kilépni az utcára. Ám sajnos ez az időszak is eljött és ki tudja meddig fog tartani. Az utóbbi pár hétben igencsak felmentek a kesztyűk, fertőtlenítő szerek, maszkok árai. Bár a hosszú szállítási időt nézve, talán még mindig nem a legjobb külföldről megrendelni ezeket a kiegészítőket. De az árakat összehasonlítva a jelenlegi, hazai összegekkel, megfordul az ember fejében az az egyszerű kérdés, hogy „miért is ne”?

Egyszerűbb maszkokat, akár 50 darabos kiszerelésben már 25.99$-os, azaz 8.300 forintos áron is vásárolhatunk. De olyat is lehet vásárolni, ami a szűrő elé épített ventilátorral rendelkezik, ami segíti a légzést.

 
További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás