Az év elején mutatták be, de egyelőre még nem kapható a Xiaomi Youpin & Seconds naptára. Az  alacsony fogyasztással rendelkező e-ink kijelzőn számos információt jeleníthetünk meg.

A naptár megjelenítheti a dátumot, időjárás adatokat, levegőminőséget, stb… A WiFi hálózatra csatlakoztatva beállítható, hogy milyen információk jelenjenek meg rajta. Az 5.83 colos e-ink kijelzőt pontmátrix szerű megjelenítővel látták el. Az e-ink kijelző előnye, hogy energiatakarékos. A tartalmak megjelenítéséhez nincs szükség energiára, épp fordítva, csak a kép frissítésekor van szüksége egy kis elektromos áramra.

A működéséhez 4 darab elemre lesz majd szükségünk. Olyan funkciókkal is ellátták, mint az emlékeztető mód, ha elfelejtenénk bevenni a gyógyszereinket, így az idősebbeknek is hasznára lehet a Xiaomi Youpin & Seconds naptár. A hírek szerint a termék induló ára 41.99$ körül alakul majd, de biztosat csak akkor tudunk majd mondani, ha megkezdik az értékesítést.

Nektek tetszik a naptár? Ti is használnátok ilyet?

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás