A kisebb mobiltelefon gyártók között elhíresült Oukitel bemutatta első okosóráját, ami az OUKITEL Z32 nevet kapta.

Az OUKITEL Z32 IPS kijelzője 1,6 colos és 400 x 400 pixel felbontású. A MediaTek MT6739 CPU az MT6735 utódja, ami Cortex-A53 magokkal operál. Aki próbált már valamilyen aktivitásmérővel vagy okos órával futni, az tudja milyen fontos a GPS vevő egy ilyen eszközben, hogy pontosan tudjuk meghatározni, hogy hány kilométert tettünk meg, illetve, hogy milyen úton. Mert hát, ugye ami nincs rögzítve az meg sem történt. Memóriából és tárhelyből ezeket a méreteket még egy belépőszintű mobiltelefon is megirigyelné. Az OUKITEL Z32 3GB memóriát és 32GB belső tárhelyet kapott.

Természetesen GPS-t, Bluetooth 4.0, 802.11 b/g/n WiFi-t is kapott. Ahhoz, hogy a helymeghatározás minél pontosabb legyen GPS+AGPS pozícionálást használ. A rendszer lelkét az Android 7.1.1 adjai, az üzemidőért az okosórákhoz képest méretes 900mAh-s akkumulátor felel. Különlegessége, hogy egy vezeték nélküli töltő jár hozzá, ami egy beépített, szintén 900mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Így az órát közvetlen áramforráshoz csatlakoztatva is képes tölteni.

Előlapi kamera is található az órán, amivel akár videochatelhetünk is, ennek felbontása 2 megapixel és akár arc alapú azonosításra is használható. Az oldalt található kameraszenzor felbontása 8 megapixeles, ez elég arra, ha épp valami fontosat szeretnénk megörökíteni, míg a szabadban rójuk a kilométereket a telefonunk nélkül.

Az IP65-ös védettséggel rendelkező OUKITEL Z32 okosórába még SIM kártyát is tehetünk, ami támogatja az idehaza is használt B20-as hálózatot is.

Az Android rendszert futtató okosóra 129.99$-ba (43.000 forintba) kerül, amit a kosárba téve, az EU Priority Line(DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás