A CHUWI újradefiniálta a többfunkciós számítógépekről alkotott képet. Egy olyan táblagéppel jelentkezett, amely teljesítményben felveszi a versenyt az Intel 6. generációs, alacsony fogyasztású Core i3 processzoraival is.

A CHUWI UBook Pro alapesetben egy táblagép, ám ha csatlakoztatunk hozzá egy billentyűzetet és egy egeret, akkor azonnal egy asztali PC-vé transzformálható.

A 12.3 colos megjelenítővel rendelkező táblagép FullHD felbontású, IPS megjelenítővel rendelkezik. Táblagép révén érintésérzékeny kijelzővel szerelték, ami 4096 nyomáspontot képes érzékelni. Ezáltal pedig nem csak általános irodai feladatokra, hanem grafikai munkára is használható.

CHUWI UBook Pro Intel Core M3-8100Y Dual Core 8GB RAM 256GB SSD 12.3 Inch Windows 10 Tablet

A 292.19 x 207.89 x 9 mm méretű táblagép egy 256GB méretű SSD meghajtót kapott, memóriából pedig 8GB lesz a szolgálatunkra. A meghajtásról egy energiahatékony Intel Core m3-8100y processzor gondoskodik, ami egy 14nm-es csíkszélességgel készült két magos, négy szálas CPU. Alap órajele 1.1GHz, turbó módban ez az érték 3.4GHz-re is felmehet, ami eléggé erőssé teszi a mindennapi folyamatok során. A kis Intel Core m3-8100y processzor nagyon keveset fogyaszt, beéri 5W-tal is. De a teljesítményére egyáltalán nem lehet panaszunk, hiszen a www.notebookcheck.net weboldalon található összesítés alapján megelőzi az Intel Core i3-6157U processzort is. Viszont annál jóval kevesebbet fogyaszt, az Core i3-6157U egy ötödének energiafogyasztásával is beéri.

CHUWI UBook Pro Intel Core M3-8100Y Dual Core 8GB RAM 256GB SSD 12.3 Inch Windows 10 Tablet

A CHUWI UBook Pro 802.11a/ac/b/g/n (2.4G/5GHz) WiFi-vel és Bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkezik. A kijelző felett egy 2 megapixeles kamerát kapunk, hogy videóhívásra is alkalmas legyen, a hátlapon pedig egy 5 megapixeles kamerát kapunk. A 785 gramm súlyú táblagép 5000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Ellátták USB Type-C, 2 x USB3.0, micro HDMI, fülhallgató csatlakozóval és microSD memóriakártya olvasóval is. Az asztali használathoz a hátuljáról kihajtható talp nyújt segítséget. A CHUWI sajnos nem mellékel hozzá külön billentyűzetet és stylust, de cserébe, ha egy mindenes gépként használnák, akkor az asztali felhasználáshoz jól fog jönni az USB port, amire billentyűzetet vagy egeret is csatlakoztathatunk vagy akár Bluetooth kapcsolaton keresztül is használhatjuk vezeték nélküli kiegészítőkkel.

A CHUWI UBook Pro előrendelve 499$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás