Egészen eltér a megszokottól az ARTVZ ART300 elektromos bőrönd, hiszen nem csak belepakolhatjuk az utazáshoz szükséges legfontosabb dolgainkat, hanem az elektromos motornak köszönhetően utánunk gurulhat vagy akár ráülve, a reptéren a beszállókapuig is elsuhanhatunk vele.

36 literes kapacitással rendelkezik a 33.5 x 32.5 x 52.5 centiméteres méretekkel rendelkező utazó poggyászunk. Egy 150W teljesítményű elektromos motort is kapott, amihez egy 3180mAh kapacitású akkumulátort társítottak. Ezekkel a tulajdonságokkal nem lett a legkönnyebb, hiszen üresen is 5.5 kilogrammot nyom a mérlegen.

A maximálisan 7km/h sebességre képes bőröndöt vezeték nélküli kapcsolattal látták el, így mobiltelefonos alkalmazással vezérelhetjük. Két módban használhatjuk, az egyik, amikor rajta ülünk, így maximálisan 7 kilométert tehetünk meg vele. Követő módban ez a hatótáv 10 kilométerre is nőhet. Akár rajta ülve, akár sétálva mellette, mint egy játékautót, a telefonunkkal irányíthatjuk. Nem olcsóm  ha magunknak is szeretnénk egyet, ugyanis a kedvezmény kóddal is 615$-ba kerül a termék.

ARTVZ ART300 bőrönd

Kedvezmény kód: BGCP53  

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás