Az WiFi 6 előnye a kisebb energia igény, amivel így a hordozható eszközök energiafogyasztása is kevesebb lesz. Emellett több eszközt képes egyszerre kiszolgálni, ami fontos az IoT eszközök esetében és természetesen gyorsabb adatátvitel érhető el vele, mint az ac kapcsolat esetében. A hírek szerint a legújabb iPhone 11, az elsők között képes lesz az új WiFi hálózat kezelésére.

A Xiaomi AIoT Router AX3600 már a legújabb WiFi 6, azaz 802.11ax kapcsolatot használ, de természetesen a router a 2.4 és 5GHz-es frekvencia megszokott adatkapcsolatait is kezeli. A Xiaomi állítása szerint egyszerre akár 248 eszköz kiszolgálására képes, amire az IoT világban szükségünk is lesz rá. Gondoljunk csak bele, otthon hány vezeték nélküli eszközzel rendelkezünk. Telefon, táblagép, laptop, okos TV és vegyük hozzá még az okos termosztát, hőmérséklet és páratartam figyelőt, kamerát, stb.

A Xiaomi AIoT Router AX3600 a Qualcomm chipjeit használja, a 2.4GHz-es frekvenciáért a Qualcomm IPQ8071A, míg az új WiFi 6 kapcsolatért a 4x4MIMO kompatibilis QCN5024 és QCN5054 felel. 1x gigabites WAN és 3x szintén gigabites LAN porttal rendelkezik. Az elérhető maximális adatátviteli sebesség 2976Mbps lehet a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Képtalálatok a következőre: Xiaomi AIoT Router AX3600

A Banggood webáruházban már előrendelhető a Xiaomi AIoT Router AX3600 router 149.99$-os áron, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás