Újabb heti válogatás, 4K-s kamerával, táblagéppel, 8GB memóriás okostelefonnal, SSD meghajtókkal és még pár újdonsággal

USB HUB amire merevlemezt is köthetünk

Főként a laptopot használók szorulnak egy USB HUB segítségére, amivel a gyéren ellátott portjainkat tudjuk kibővíteni, hogy még több eszközt csatlakoztathassunk hozzá. Az új HUB már SATA csatlakozó felülettel is rendelkezik, így az elosztó nem csak az eddig megszokott USB portos bővítést teszi lehetővé, hanem SD, microSD és még merevlemezt vagy SSD meghajtót is ráköthetünk a SATA portjának köszönhetően.

Az USB3.0 interfészen keresztül nagy sebességgel másolhatunk fájlokat. A 2.5 colos merevlemezek használatához elegendő az USB port által leadott áramerősség, ám a nagyobb, több energiát fogyasztó 3.5 colos merevlemezekhez szükségünk lesz majd egy adapter beszerzésére. Az elosztó jó szolgálatot tehet nem csak laptop, hanem asztali gépet használóknak egyaránt, ugyanis így nem kell a számítógépbe szerelni a merevlemezt, ha használni szeretnénk, csak rá kell kössük az USB elosztóra és már használhatjuk is.

Az USB HUB 20$-ba kerül, amit itt találsz meg

 _____________________________________________

FIIDO M1 fatbike elektromos kerékpár

A FIIDO M1 fatbike 20 colos kerekekkel rendelkezik, a széles abroncsoknak köszönhetően nem csak terepen, de homokon vagy akár havas úton is sokkal jobb tapadást biztosít. Az alumínium váz összecsukható, így arra is lehetőségünk van, hogy összecsukva betegyük a kerékpárt az autó csomagtartójába.

Természetesen elöl és hátul is teleszkópokat találunk. A 250W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására a 7 sebessége Shimano gyártmányú váltót használhatjuk. A 12.5Ah kapacitású akkumulátor segítségével, moped módban, azaz a tekerés mellett egy kis elektromos rásegítéssel akár 100 kilométert is megtehetünk egy feltöltéssel.

 A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A sebességváltó mellett egy kis kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami kijelzi a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpár beépített első ledes lámpával is rendelkezik. A Geekbuying webáruháznak köszönhetően nem kínai, hanem európai raktárból rendelhető a FIIDO M1 fatbike. Így áfa és vámmentesen, ingyenes és rövid szállítási idővel rendelhető meg az elektromos terep kerékpár.

A FIIDO M1 elektromos fatbike 949$-ba (294.000 forintba) kerül, ami európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg

Még több FIIDO elektromos kerékpár

___________________________________________

 

A BlitzWolf az utóbbi időben egyre több SSD meghajtóval jelenik meg. A 2.5 colos mérettel rendelkező 120GB-os modell nálunk is tiszteletét tette, amivel így felgyorsíthatjuk régi számítógépünk Windows töltésének idejét is.

Az új meghajtót laptopokba szánják, de egy toknak köszönhetően akár külső, USB csatlakozós meghajtóként is használhatjuk. 256 és 512GB kapacitással is megvásárolható, a sebességre pedig egyáltalán nem lehet panaszunk. Az NVMe1.3 256GB M.2 SSD meghajtó a gyártói adatok szerint 1225MB/s írási és akár 1994MB/s olvasási sebességre képes a 3D TLC chipeknek köszönhetően. Ahogyan a legújabb külső SSD meghajtóik, úgy az új M.2 modellek is előrendelhetőek.

A 256GB-os SSD 42$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

_____________________________________________

 Teclast T30 táblagép

teclast-t30-header.jpg

A táblagép piacon nehéz újat mutatni, bár néha azért még erre is akad példa. Amit pont a Teclast mutatott be, azaz a Teclast P10S, ami egy 10.1 colos, Android 9 rendszert futtató táblagép, egy belépőszintű mobiltelefon áráért! Most pedig itt van a T30, ami rengeteg újdonságot hozott!

Először is kezdjük talán a legfontosabbal, a processzorral, hiszen fontos szerepet játszik a megfelelő felhasználói élmény során, hogy mennyire gördülékenyen, gyorsan tudjuk használni a táblagépünket. A Teclast mérnökei a MediaTek CPU-jára tették le a voksukat, abból is a Helio P70-re, ami valljuk be nem olt egy rossz választás. A nyolc magos CPU 2.5GHz-es maximális sebességre képes, amivel az AnTuTu benchmarkban 150.000 körüli pontszámot ér el. Ne legyen gondunk semmire, gondolhatták ezt a Teclast-nál, így 4GB rendszermemóriát és 64GB tárhelyet pakoltak a táblagépbe. Természetesen akár microSD kártyát is használhatunk, 128GB-os méretig. A kijelző egy 10.1 colos, 1920 x 1080 felbontással és 370 nit fényerősséggel rendelkező IPS panel.

Bár a táblagépet ellátták SIM foglalattal is, nem került bele B20-as modem, így a 900/1800MHz WCDMA: 2100MHz FDD-LTE: 1800/2100MHz hálózatokat használhatjuk. De természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es b/g/n/ac WiFi-t is, a fedélzeten pedig az Android 9 Pie rendszer fut. A navigációt pedig a beépített GPS segíti, így az autóban egy óriási kijelzőn nézhetjük akár a Google Maps által ajánlott útirányt.

Az előlapon egy 5, míg a hátlapon egy 8 megapixeles kamera kapott helyet. A fém ház alá egy 8.000mAh kapacitású telepet rejtettek, amivel a gyári adatok szerint 11 órányi videólejátszás hozható ki a táblagépből. Az akkumulátort az USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel és van nekünk 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, hogy az esti filmnézés is megoldható legyen, míg a család többi tagja alszik.

A Teclast T30 táblagép mellé még egy ajándék tokot és egy felcsatolható billentyűzetet is kapunk. A gép 219.99$-ba kerül (68.000) forint, amit az EU priority Line(DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A Teclast T30 táblagépet itt találod meg

______________________________________________

Elephone U3H mobiltelefon

Az Elephone U2-nél látható motorikusan mozgatható és a telefon tetejéből előugró kamera helyett most inkább a kijelzőbe elhelyezett apró pötty méretű képkészítő mellett tették le a voksukat. Hasonlatosan a Samsung Galaxy S10e modellben található megoldáshoz. A kijelzőnek így maradt elég hely az előlapon, hogy elnyúlhasson a 6.53 colos panel, amely IPS technológiát használ. A megjelenítő felbontása 1080 x 2340 pixel, ami a gyártói adatok szerint az előlap 91.38%-át foglalja el. A kijelző bal felső részén található a 3 milliméternél is kisebb kamera, ami 24 megapixeles felbontással rendelkezik.

Az ívelt oldalakkal ellátott hátlapon egy 48 megapixeles fő kamera található, ami kapott egy LED villanót és egy másodlagos kamerát a mélységélességgel ellátott fotók készítéséhez.

A motorháztető alatt a MediaTek középkategóriás, Helio P70 processzora dolgozik. A 6 maggal rendelkező CPU maximálisan 2.1GHz-es tempóra képes, így az ismertet AnTuTu benchmarkban 138.000 körüli pontszámra képes. A memória mérete ebben az árkategóriában óriási 8GB, a belső tárhely pedig már gigászinak nevezhető az olcsó telefonok között a maga 256GB méretű kapacitásával. De ezen kívül még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, egészen 256GB-os kapacitásig.

Az Elephone U3H két SIM kártyát képes kezelni, és támogatja az idehaza is használt B20-as LTE sávot is. Felvértezték NFC-vel, természetesen van helymeghatározás, WIFI, Bluetooth 5.0 is. Az akkumulátora 3500mAh kapacitású, amit az USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel, de támogatja a vezeték nélküli töltést is. Az Android 9 rendszer pedig magyar nyelvű felülettel érkezik, így minden adott hozzá, hogy idehaza is használjuk az új kedvencünket. Az új Elephone U3H 229$-ba (~71.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az új Elephone H3H telefont itt találod meg

 

___________________________________________

512GB-os BW-PSSD3 és az 1TB kapacitású BW-PSSD4 külső SSD

A gyártó memóriakártyával és pendrive-val is rendelkezik, most pedig itt van a maximálisan 910MB/s írási sebességre képes, kisméretű SSD meghajtója. (Az 512GB-os modellel jobban is járunk, hiszen a szintén ugyanekkora kapacitású korábbi modellhez képest kétszer gyorsabb az USB 3.2 Gen. 2 Type-C modell.)

Az alumínium házas és 10.5 x 3.4 x 1 centiméteres BW-PSSD3 és BW-PSSD4 külső SSD meghajtó nem sokkal nagyobb, mint egy átlagos méretű pendrive, de annál sokkal többet nyújt. A csupán 40 grammos súllyal rendelkező tárolók már a legújabb USB 3.2 csatlakozó felületet is támogatják, így az ezzel kompatibilis, Type-C csatlakozóval ellátott számítógépünkkel már akár 940MB/s olvasási és 910MB/s írási sebességre is képesek. Így már egy 4K-s videó átmásolása is csupán másodpercekbe telik. Az USB szabvány termesztésen visszafelé kompatibilis, így akár az USB3.0 vagy az USB2.0 szabványú portokkal ellátott gépeken is használhatjuk, csak kisebb sebességgel. Ehhez pedig egy USB-A Type-C kábellel a normál USB porton keresztül is használhatjuk az eszközt.

A legújabb meghajtókból két példány érkezett, az 512GB-os modell 96.99$-os (30000 forint), az 1TB kapacitással rendelkező modell pedig 155.99$-os (48500 forintos) áron. Természetesen a korábbi, kisebb SSD modellt is megvásárolhatjuk, a 256GB-os verziót 60.58$-os (19000 forintos) áron.

256GB-os modell

512GB-os modell

1TB-os modell

 

___________________________________________

 

Hawkeye Firefly 8SE akciókamera

  1529895794601444_eredmeny.jpg

A Hawkeye márka már egy ideje a piacon van, mi is kipróbáltuk a Firefly 8-at és meg kell, hogy mondjam egészen jól vizsgázott, hiszen funkcionalitás és, ami a legfontosabb képességek és képminőségét terén is remekelt, de mégsem egy GoPro áráért vesztegették a terméket. Az Ambarella A12S75 chipet és a SONY IMX117 szenzort kombinálta a Hawkeye, hogy megfelelő képminőséget kapjunk nem csak FullHD, hanem 4K felbontás mellett is. A kamera 5.80 x 4.10 x 3.00 centiméter méretű, súlya csupán 80 gramm. Akkumulátora 1200mAh kapacitású, amivel 90 perc videofelvételt tesz lehetővé. A 12mm-es, 170 fokos látószögű el rendelkező lencsével felszerelt kamera 1080P (120fps), 2.5K (60fps), 2.7K (30fps), 4K (3840 x 2160) 30FPS és 720P (240fps) felbontásokban képes videót rögzíteni, képeinket pedig maximálisan 16 megapixeles felbontás mellett készíthetjük el. Ezen kívül ellátták elektronikus képstabilizátorral is.

1529895793669727_eredmeny.jpg 1529895794130600_eredmeny.jpg

Olyan funkciókkal láttak el, amikbe még így próba nélkül is azonnal beleszerettünk. A Firefly 8-hoz hasonlóan itt is kapunk egy felhelyezhető apró napellenzőt, amivel így kiküszöbölhetjük a nap becsillanását. Ellátták WiFi-vel is, így a mellékelt alkalmazással, akár telefonról is vezérelhetjük. A 2 colos 320×240 pixel felbontású kijelzője pedig érintésvezérelt, amit nem sok akciókamera mondhat el magáról, hacsak nem említjük megint a GoPro nevét. Az extrém sportok kedvelői sem búslakodhatnak, hiszen a rengeteg kiegészítő mellett egy tokot is kapunk, amivel akár még 20 méteres mélységig is lemerülhetünk vele. A kamera maximálisan 128G-os microSD kártyákat fogad és szerencsére találunk rajta microSD és HDMI portot is, így azonnal, közvetlenül a TV-vel is összeköthetjük.

1529895797204797_eredmeny.jpg

Számtalan kiegészítőt kapunk hozzá, úgy, mint 1 x vízálló tok, 1 x kerékpárállvány, 4 x szalag, 1 db műanyag kötés, 1 x hosszú csatlakozó csavarokkal, 1 x rövid csatlakozó csavarokkal, 1 x 1/4 hüvelykes adapterekkel, 2 x rögzítő talp, 2 x ragasztószalaggal, 1 x fém kábelköteg, 1 x tisztítókendő, 1 x lencsevédő keret, 1 x lencsevédő fedél, 1 x mikrofon. A promóció ideje alatt ajándék is jár hozzá, mégpedig egy Bluetooth-os távirányító.

A Hawkeye Firefly 8SE akciókamerát itt nézheted meg

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás