A Roborock S50-nek állít konkurenciát a Xiaomi Viomi V2 Pro modell, ami porszívóz felmos és mindezt akár egyszerre teszi.

A lézeres szenzorával könnyen navigál, a telefonos alkalmazással pedig egyszerűen vezérelhető. Most pedig gyorsan meg is érkezik, ha megrendeljük a takarító robotot, hiszen európai raktárból küldik, áfa és vámmentesen.

Porszívózás közben akár a padlót is feltörli, ebben segíti a 2.1Kpa szívóereje és 550ml tartalmú tartálya, amit porszívózáshoz vagy felmosáshoz vagy akár a kettőt kombinálva 300+200 milliliteres por és víztartály kapacitással mindkettőhöz használhatjuk.

LDS szenzorral látták el, tehát 360 fokban képes letapogatni a helyiséget, hogy könnyebben felismerje az akadályokat és kikerülje azokat. Az okos funkcióinak köszönhetően a mobiltelefonunkra, az LDS szenzorának köszönhetően kirajzolja a helyiséget és megmutatja épp merre tart a takarítással. Az alkalmazás használatával beállíthatjuk, hogy mikor induljon el az útjára. Az app segítségével akár virtuális falat is húzhatunk, ha azt szeretnénk, hogy kikerülje a szoba valamelyik részét.

A Xiaomi Viomi V2 Pro annyiba kerül, mint a Roborock S50 és tudását tekintve egy szinten is vannak. 359$-os áron rendelhetjük meg, méghozzá európai raktárból, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen kapjuk kézhez a terméket.

A Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívót itt találod meg az áfa és vámmentes európai raktárban

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás