Két külső SSD meghajtót is piacra dobott a BlitzWolf, az 512GB-os BW-PSSD3 és az 1TB kapacitású BW-PSSD4 személyében, amelyek jóval gyorsabbak, mint a korábbi, kisebb modellek.

A gyártó memóriakártyával és pendrive-val is rendelkezik, most pedig itt van a maximálisan 910MB/s írási sebességre képes, kisméretű SSD meghajtója. (Az 512GB-os modellel jobban is járunk, hiszen a szintén ugyanekkora kapacitású korábbi modellhez képest kétszer gyorsabb az USB 3.2 Gen. 2 Type-C modell.)

Az alumínium házas és 10.5 x 3.4 x 1 centiméteres BW-PSSD3 és BW-PSSD4 külső SSD meghajtó nem sokkal nagyobb, mint egy átlagos méretű pendrive, de annál sokkal többet nyújt. A csupán 40 grammos súllyal rendelkező tárolók már a legújabb USB 3.2 csatlakozó felületet is támogatják, így az ezzel kompatibilis, Type-C csatlakozóval ellátott számítógépünkkel már akár 940MB/s olvasási és 910MB/s írási sebességre is képesek. Így már egy 4K-s videó átmásolása is csupán másodpercekbe telik.

Az USB szabvány termesztésen visszafelé kompatibilis, így akár az USB3.0 vagy az USB2.0 szabványú portokkal ellátott gépeken is használhatjuk, csak kisebb sebességgel. Ehhez pedig egy USB-A Type-C kábellel a normál USB porton keresztül is használhatjuk az eszközt.

A legújabb meghajtókból két példány érkezett, az 512GB-os modell 96.99$-os (30000 forint), az 1TB kapacitással rendelkező modell pedig 155.99$-os (48500 forintos) áron. Természetesen a korábbi, kisebb SSD modellt is megvásárolhatjuk, a 256GB-os verziót 60.58$-os (19000 forintos) áron.

256GB-os modell

512GB-os modell

1TB-os modell

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás