Hardverben erősít az Elephone U3H, ami már-már gigászinak mondható 256GB tárhellyel és 8GB memóriával érkezik, a gyártótól megszokott verhetetlen áron.

Az Elephone U2-nél látható motorikusan mozgatható és a telefon tetejéből előugró kamera helyett most inkább a kijelzőbe elhelyezett apró pötty méretű képkészítő mellett tették le a voksukat. Hasonlatosan a Samsung Galaxy S10e modellben található megoldáshoz. A kijelzőnek így maradt elég hely az előlapon, hogy elnyúlhasson a 6.53 colos panel, amely IPS technológiát használ. A megjelenítő felbontása 1080 x 2340 pixel, ami a gyártói adatok szerint az előlap 91.38%-át foglalja el. A kijelző bal felső részén található a 3 milliméternél is kisebb kamera, ami 24 megapixeles felbontással rendelkezik.

Az ívelt oldalakkal ellátott hátlapon egy 48 megapixeles fő kamera található, ami kapott egy LED villanót és egy másodlagos kamerát a mélységélességgel ellátott fotók készítéséhez.

A motorháztető alatt a MediaTek középkategóriás, Helio P70 processzora dolgozik. A 6 maggal rendelkező CPU maximálisan 2.1GHz-es tempóra képes, így az ismertet AnTuTu benchmarkban 138.000 körüli pontszámra képes. A memória mérete ebben az árkategóriában óriási 8GB, a belső tárhely pedig már gigászinak nevezhető az olcsó telefonok között a maga 256GB méretű kapacitásával. De ezen kívül még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, egészen 256GB-os kapacitásig.

Az Elephone U3H két SIM kártyát képes kezelni, és támogatja az idehaza is használt B20-as LTE sávot is. Felvértezték NFC-vel, természetesen van helymeghatározás, WIFI, Bluetooth 5.0 is. Az akkumulátora 3500mAh kapacitású, amit az USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel, de támogatja a vezeték nélküli töltést is. Az Android 9 rendszer pedig magyar nyelvű felülettel érkezik, így minden adott hozzá, hogy idehaza is használjuk az új kedvencünket. Az új Elephone U3H 209$-ba (~65.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az új Elephone H3H telefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás