Már a cím sem állja meg a helyét teljes egészében. De, hát ilyen ez a Xiaomi, mert a digitális mérőszalag kifejezést itt el is felejthetjük ez esetben.

Már megint egy olyan termékkel állt elő a gyártó, ami nem valószínű, hogy sokunknak eszébe jutott volna. Esetleges úgy, ha azon kéne gondolkodnom a Xiaomi mérnökök helyében, hogy mit lehetne másként elképzelni. (Már kezdek félni, nehogy kitaláljanak egy okos wc kefét.) Mert most bemutatták a mérőszalag leváltására megszületett 99.99 méter távolságig mérő eszközüket.

A digitális mérőszalag által egy mérésünk maximálisan 9.99 méter lehet, de több mérést összeadva maximum 99.99 méterig mérhetünk. Annyiban kellemesebb, mint egy mérőszalag, hogy nem kell bajlódni a fém szállal, hanem csak az alján található görgővel végig kell gurítani a mért felületen és ki is írja lemért távolságot, amit tized centiméter pontossággal képes kijelezni.

A 35 grammos súllyal és 1.8 colos, háttérvilágítással ellátott LCD kijelzővel rendelkező termék természetesen akkumulátorról üzemel, amit 5 perc töltéssel is 2 órán keresztül használhatunk és, amit az USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. Az új Xiaomi termék még nagyon friss, így ha nagyon szeretnénk magunknak egyet, akkor az oldalon keresztül feliratkozhatunk, hogy értesítést kaphassunk, amint beérkeznek az első készletek.

A Xiaomi digitális mérőszalagot itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás