Sokan nem tudják, de BlitzWolf-nak olyan termékei is vannak, mint az okos elosztó, amin WiFi-n keresztül kommunikálhat a telefonunkkal. Az okos fali aljzatot szintén vezeték néküli kapcsolattal látták el, így otthonról távol is vezérelhetjük, sőt még áramfogyasztást is mérhetünk vele!

 

Okos fali aljzat – BlitzWolf BW-SHP8

 blitzwolf_bw-shp8_1.jpg

A gyártónak vannak okos eszközei, amit a konnektorba dughatunk, de most egy komplett aljzatot kapunk, amit nem csak WiFi modullal szereltek fel, hanem fogyasztásmérésre is képes, amit az okostelefonunkon képes megjelenteni.

blitzwolf_bw-shp8_3.jpg

Az EU szabványú aljzat 2.4GHz-es WiFi-vel rendelkezik, így az okostelefonunkon található alkalmazás segítségével be és kikapcsolhatjuk, de beállthatunk neki időzítést is, így a hozzá csatlakoztatott eszközt a megadott időpontban be és kikapcsolhatja. Maximálisan 3680W teljesítményű fogyasztó köthető rá, és beépített fogyasztásmérővel is rendelkezik, így a telefonos alkalmazás képes kijelezni a csatlakoztatott eszköz fogyasztását.

Nagyon baráti áron mérik a BlitzWolf BW-SHP8 aljzatot, hiszen a kedvezmény kóddal csak 12.99$-ba (~4000 forintba) kerül

Kedvezmény kód: BGBW8

______________________________________________________

 

A legújabb BlitzWolf okos elosztó

bw-shp9-3.jpg

A rákötött maximális fogyasztók 15A, illetve 3300W teljesítményűek lehetnek. Tehát nem kell aggódnunk, valószínűleg úgyis az irodában vagy otthon használnánk az okoskonnektort a TV-t, számítógépet, projektort, stb. rákötve. Külön, fizikai kapcsolóval is ellátták, így egy mozdulattal áramtalaníthatjuk a rákötött eszközeinket. A könnyebb használhatóság érdekében a három aljat, külön LED visszajelzőket is kapott. A hófehér színben kapható BlitzWolf BW-SHP9 1.4 méter hosszú kábellel rendelkezik.

Nem csak 3 aljzattal, de az elején 2 darab USB porttal is ellátták, amivel mobiltelefonunkat is feltölthetjük, amely portok összesen, maximálisan 5V 2.4A áramerősség leadására képesek. Egy kis extrával is megbolondították a hosszabbítót, ez pedig nem más, mint a 2.4GHz-es WiFi. Ezáltal akár hangutasítással is parancsot adhatunk, hogy kapcsoljon be vagy ki a Google Home és Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően. Ha rácsatlakozott a WiFi hálózatunkra, akár az otthontól távol is vezérelhetjük a telefonos alkalmazás segítségével. Sőt még arra is lehetőség van, hogy aljzatonként kapcsoljuk be vagy ki a rákötött eszközeinket, ezen kívül időzítésre is lehetőségünk van.

A BlitzWolf BW-SHP9 30.59$-ba kerül

 

__________________________________________________________

BlitzWolf BW-SHP5

A BW-SHP5 terméket mi is kipróbáltuk. Nem csak arra használhatjuk, hogy a segítségével két USB portos eszközt is tölthessünk róla és mellette megmarad az normál 220V-os aljzatunk. Hanem WiFi-n keresztül is ki/be kapcsolhatjuk a rákötött kávéfőzőt, de még az USB portját is engedélyezhetjük vagy tilthatjuk, hogy ne adjon le feszültséget.

De ez még semmi! A legjobb dolog, hogy képes fogyasztás mérésre is. Ezáltal ha rákötjük a hűtőszekrényt, a mikrohullámú sütőt vagy akár a TV-t. Akkor meg tudjuk nézni, hogy mennyi áramot fogyasztanak a különféle eszközeink. A WiFi kapcsolat nem csak arra használható, hogy a telefonunkról ki be kapcsolhassuk a csatlakozóit, hanem a mobilunkra feltelepíthető alkalmazással a telefonunk kijelzi a rákötött fogyasztó energiaigényt.

Az aljzat kompatibilis az Amazon Alexa, Google Assistant, BlitzWolf Tuya platformokkal is. Maximum 16A teljesítményű fogyasztót köthetünk rá, a kér USB portj pedig maximálisan 2.1A leadásra képes. A terméket mi is kipróbáltuk, a tesztünket itt találod meg.

A BlitzWolf BW-SHP5 okos aljzat 12.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

A BlitzWolf számos okos termékkel rendelkezik, amit itt találsz meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!  

Megosztás

Hozzászólás